Ποδόσφαιρο

2020 by Yellow: Οι 2+1 προπονητές και τα όσα έκαναν στον Άρη (+poll)

Με το 2020 να ολοκληρώνεται το YellowRadio.gr θυμίζει όλα όσα συνέβησαν τους τελευταίους 12 μήνες στην ομάδα.

Το πρώτο κομμάτι του αφιερώματος αφορά τους τρεις ανθρώπους που κάθισαν στον πάγκο του Άρη. Τον Μίχαελ Ένινγκ. τον Άκη Μάντζιο αλλά και τον Τόλη Τερζή που ήταν στο Βόλος-Άρη.

Μίχαελ Ένινγκ

Η σεζόν του 2020 ξεκίνησε με τον Μίχαελ Ένινγκ στον πάγκο των κιτρινόμαυρων. Ο Γερμανός τεχνικός μάλιστα ξεκίνησε ιδανικά την χρονιά κερδίζοντας με 4-2 σκορ τον ΠΑΟΚ στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ακολούθησε ένα ακόμη καλό διάστημα, με δύο νίκες στο κύπελλο επί της Ξάνθης και μία ισοπαλία με 0-0 στην Λάρισα. Από εκεί και πέρα το… χάος.

Μόλις τέσσερις νίκες στα υπόλοιπα 22 παιχνίδια του Άρη, έχοντας όμως το άλλοθι του μπαν και των παικτών που έφυγαν τον Ιούνιο. Ξεχωρίζει φυσικά ο δεύτερος ημιτελικός με την ΑΕΚ, όπου η ομάδα έφτασε κοντά στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος αλλά αποκλείστηκε.

Παρέμεινε προπονητής της ομάδας το καλοκαίρι, έκατσε στον πάγκο των κιτρινόμαυρων στην νίκη (3-1) επί της Λαμίας αλλά και στον αποκλεισμό (1-2) από την Κοβαλίβκα, που τον έθεσε εκτός ομάδας.

Συνολικά στην πορεία του στον Άρη ο Ένινγκ μετράει 11 νίκες, 10 ισοπαλίες και 7 ήττες, ενώ στο πρωτάθλημα η ομάδα επί ημερών του έπαιρνε 1,3 βαθμούς ανά αγώνα.

Πως κρίνεται την παρουσία του Μίχαελ Ένινγκ στον πάγκο του Άρη

View Results

Loading ... Loading ...

Άκης Μάντζιος

Με ξεκίνημα την τρίτη αγωνιστική του φετινού πρωταθλήματος ο Άκης Μάντζιος ήταν ο προπονητής του Άρη. Ο έμπειρος κόουτς έκανε ντεμπούτο με το 2-2 κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά πολλά άλλαξαν από εκεί και πέρα.

Ακολούθησαν νίκες απέναντι σε Παναθηναϊκό, Απόλλωνα Σμύρνης, Αστέρα Τρίπολης και Παναιτωλικό, ενώ συνολικά σε δέκα παιχνίδια έχει κατακτήσει 23 βαθμούς για τους κιτρινόμαυρους. Όλα αυτά έχοντας να διαχειριστεί παιχνίδι με αρκετές απουσίες λόγω κορωνοϊού.

Πως κρίνεται την μέχρι τώρα παρουσία του Άκη Μάντζιου στον πάγκο του Άρη

View Results

Loading ... Loading ...

Τόλης Τερζής

Για τρίτη φορά υπηρεσιακός με τον Άρη, ο Τόλης Τερζής είναι ο άνθρωπος που ανέλαβε τους κιτρινόμαυρους μετά το Άρης-Κοβαλίβκα. Έφερε εις πέρας την αποστολή του και οδήγησε την ομάδα στην νίκη επί του Βόλου.

Παρόλα αυτά δεν συνέχισε να βρίσκεται στην ομάδα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button