Ποδόσφαιρο

2020 by Yellow: Οι 15 μεταγραφές και τα όσα έχουν κάνει (+poll)

Το YellowRadio.gr συνεχίζει το αφιέρωμα του στα όσα συνέβησαν το 2020 και σήμερα θυμάται τις 15 μεταγραφικές κινήσεις των κιτρινόμαυρων.

Μετά την άρση του ban οι κιτρινόμαυροι είχαν μείνει με αρκετά αγωνιστικά κενά. Χρειάστηκε να γίνουν 15 μεταγραφικές κινήσεις, από τον Ιούλιο έως και τον Οκτώβριο για να καλυφθούν αυτά.

Στο νούμερο «1» ήρθαν οι Μπουσέ και Σιαμπάνης, Ο πρώτος έχει παίξει τέσσερα παιχνίδια χωρίς να έχει δεχθεί γκολ, ενώ ο δεύτερος έχει αγωνιστεί πέντε φορές 5 φορές, δεχόμενος τέσσερα τέρματα.

Στην αμυντική γραμμή στον Άρη ήρθαν οι Σάκιτς, Γκάνεα, Μπεναλουάν, Ντάτκοβιτς και Μαρτίνης. Ο τελευταίος δεν έχει παίξει αγώνα, ενώ ο Ντάτκοβιτς έχει αγωνιστεί σε τέσσερα παιχνίδια.

Περισσότερους αγώνες (8) έχει παίξει ο Γκάνεα χωρίς να έχει καταφέρει να βρει τον καλό του εαυτό, ενώ ο Μπεναλουάν έχει αγωνιστεί τέσσερις φορές.

Το αξιοσημείωτο για τον Γαλλο-Τυνήσιο είναι το ότι στα τέσσερα από τα έξι παιχνίδια στα οποία αγωνίστηκε η ομάδα δεν δέχθηκε γκολ.

Τέλος ο Εμάνουελ Σάκιτς έχει παίξει συνολικά δέκα αγώνες και εξελίσσεται σε έναν εκ των πρωταγωνιστών του Άρη.

Ποια από τις παρακάτω μεταγραφικές κινήσεις είναι έως τώρα η πιο επιτυχημένη

View Results

Loading ... Loading ...

Σε ότι έχει να κάνει με τους παίκτες από την μέση και μπροστά ο Άρης είχε οκτώ προσθήκες. Πέρα μάλιστα από τους Αλί Άντεμ και Κάτσε που δεν θεωρούνται βασικά μέλη της ομάδας, οι υπόλοιποι έχουν παίξει σημαντικό ρόλο στην φετινή χρονιά.

Ο Τζέγκο έχει 11 ματς και μια ασίστ με τον Άρη, κερδίζοντας τον τίτλο του MVP του Οκτωβρίου στην Super League, ενώ ο Μπερτόγλιο με 12 συμμετοχές 4 γκολ και 3 ασίστ είναι μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις της σεζόν.

Ο Ματέο Γκαρσία έχει 9 παιχνίδια, χωρίς να έχει καταφέρει να βρει τον καλό του εαυτό, ενώ ο Σάντε Σίλβα σε 7 παιχνίδια έχει ένα γκολ και μία ασίστ, ανεβάζοντας συνεχώς τον ρυθμό του.

Τέλος στους σέντερ φορ, ο Λόπεθ έχει πετύχει ένα γκολ σε 13 παιχνίδια, ερχόμενος κυρίως από τον πάγκο, ενώ ο Μάνος έχει δύο γκολ, δύο ασίστ και δύο κερδισμένα πέναλτι σε 13 αγώνες.

Ποια από τις παρακάτω μεταγραφικές κινήσεις είναι έως τώρα η πιο επιτυχημένη

View Results

Loading ... Loading ...

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button