Ποδόσφαιρο

2020 by Yellow: Αυτοί που έφυγαν, αυτά που μας άφησαν και που είναι τώρα (+poll) -Part1

To ΥellowRadio.gr συνεχίζει το αφιέρωμα για όσα συνέβησαν το 2020 και σήμερα μιλάει για αυτούς που… μας άφησαν.

Μετά από τους 15 παίκτες που ήρθαν και μιλήσαμε για εκείνους ήρθε η ώρα να θυμηθούμε αυτούς που μας άφησαν.

Όπως είναι λογικό σε κάθε ποδοσφαιρική ομάδα, όπως και στον Άρη κανείς δεν υπογράφει συμβόλαιο για πάντα. Έτσι 13 παίκτες αποχαιρέτησαν τους κιτρινόμαυρους μέσα στο 2020 και πάμε να ρίξουμε σήμερα και αύριο μια ματιά στο τι έκαναν και που είναι τώρα.

Οι μεγαλύτερες αποχωρήσεις ήταν αυτές των Φετφατζίδη, Λάρσον, Βέλεθ Κόρχουτ αλλά και Ντιγκινί. Ο πρώτος έμεινε 1,5 χρόνο στην ομάδα και ήταν ίσως ο MVP του περσινού Άρη. Έπαιξε το τελευταίο του παιχνίδι με την φανέλα της ομάδας απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα -όπου σκόραρε- για να αναχωρήσει στην συνέχεια για το Κατάρ.

Εκεί αγωνίζεται με την φανέλα της Αλ Κορ όπου κάνει την διαφορά σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Έχει ήδη σκοράρει δύο φορές ενώ έχει δώσει και ασίστ.

Ο Ντιγκινί έμεινε στον Άρη δύο χρόνια, έμεινε αξέχαστος ο πανηγυρισμός του «Θεού του πολέμου» και θα έχει πάντα μια θέση στην καρδιά των Αρειανών. Ο Λάρσον από την άλλη έμεινε στην Θεσσαλονίκη 1,5 χρόνο, έκανε την διαφορά με το καλημέρα και συνολικά μέτρησε 7 γκολ και 9 ασίστ για τον Άρη.

Αμφότεροι είναι φέτος στον Απόλλωνα Λεμεσού με τον Ντιγκινί να έχει 18 συμμετοχές και 8 γκολ ενώ ο Λάρσον μετράει ένα γκολ σε πέντε εμφανίσεις.

Ο Βέλεθ μετά από δύο χρόνια στον Άρη πήγε στον Παναθηναϊκό με έναν αμφιλεγόμενο τρόπο, ενώ μάλιστα αρκετός κόσμος στράφηκε εναντίων του μετά την προσφυγή που έκανε το καλοκαίρι. Φέτος κάνει μία κακή σεζόν, με οκτώ αγώνες μέτρια αποτελέσματα και αρκετό «κράξιμο».

Πολύ διαφορετική η ιστορία του Κόρχουτ που πήγε στην Β’ Ουγγαρία για την Ντεμπρετσένι, ομάδα της καρδιάς του με σκοπό να την ανεβάσει στην πρώτη κατηγορία της χώρας.

Ήδη μάλιστα τα έχει καταφέρει περίφημα, με την ομάδα του να είναι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, στο +9 από την τρίτη θέση που δεν εξασφαλίζει άνοδο.

Ποιος από τους παρακάτω παίκτες προσέφερε τα περισσότερα στον Άρη.

View Results

Loading ... Loading ...

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button