Ποδόσφαιρο

2020 by Yellow: Αυτοί που έφυγαν, αυτά που μας άφησαν και που είναι τώρα (+poll) -Part2

To ΥellowRadio.gr συνεχίζει το αφιέρωμα για όσα συνέβησαν το 2020 και σήμερα συνεχίζει την αναφορά στους παίκτες που μας αποχαιρέτησαν το τελευταίο δωδεκάμηνο.

Μετά την χθεσινή αναφορά στους πέντε που άφησαν περισσότερο το στίγμα τους, σήμερα το YellowRadio.gr αναφέρεται στους 6+1 υπόλοιπους που αποχώρησαν.

Ο πιο πολυσυζητημένος παίκτης του περσινού Άρη ήταν ο Μπράουν Ιντέγε. Ήρθε με το πιο υψηλό συμβόλαιο στην ομάδα, έπαιξε σε 31 ματς και κατάφερε να σκοράρει δέκα γκολ, έχοντας και μία ασίστ. Παρόλα αυτά είχε χάσει αρκετές ευκαιρίες ενώ δεν άφησε τα στίγμα του στα μεγάλα παιχνίδια.

Φέτος σε 9 αγώνες μετράει 2 γκολ και 1 ασίστ στην Γκεζτέπε έχοντας χάσει την θέση του βασικού λόγω εμφανίσεων αλλά και τραυματισμών.

Αυλαία σε μία άλλη εποχή έπεσε με την αποχώρηση του Ούγκο Σόουζα. Ο Πορτογάλος έμεινε 3,5 χρόνια στον Άρη με 76 συμμετοχές και τέσσερα γκολ.

Αγαπήθηκε από τον κόσμο του Άρη, έδωσε ότι είχε στην ομάδα και μάλιστα υπήρξε και αρχηγός της. Αποχώρησε το φετινό καλοκαίρι και πλέον βρίσκεται στην Ρουμανική Άστρα όπου έχει παίξει επτά αγώνες.

Μάλιστα από την στιγμή που ήρθε από τελευταία η Άστρα έφτασε στην δέκατη θέση ενώ στα επτά ματς που έπαιξε ο 28χρονος η ομάδα του συγκέντρωσε 12 βαθμούς με μόλις μία ήττα.

Ένας ακόμη παίκτης που αγαπήθηκε ήταν ο Νίκο Μαρτίνες. Ο Αργεντίνος έμεινε τρία χρόνια στον Άρη αλλά κατάφερε να κερδίσει την καρδιά των φίλων της ομάδας.

Συνολικά μέτρησε 51 παιχνίδια με την φανέλα του Άρη, έχοντας 4 γκολ αλλά και 3 ασίστ. Το τελευταίο τέρμα που πέτυχε ήταν στα περσινά πλέι-οφ στην καλή εμφάνιση κόντρα ΑΕΚ σε ένα παιχνίδι που ολοκληρώθηκε με 2-2 παρά τα προβλήματα που είχε ο Άρης.

Ποιος από τους παρακάτω παίκτες προσέφερε τα περισσότερα στον Άρη.

View Results

Loading ... Loading ...

Αύριο το τρίτο και τελευταίο part για αυτούς που «έφυγαν».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button