Ποδόσφαιρο

Ώρα για… αυγουστιάτικο Champions League

Επιτέλους, το σεντόνι του Champions League θα κουνηθεί ξανά και ας φτάσαμε στα μέσα Αυγούστου.

Σε μια περίεργη και διαφορετική χρονιά, επιτέλους έφτασε η ώρα να επιστρέψει ώστε να ολοκληρωθεί το Champions League, με δύο ματσάρες να διεξάγονται σήμερα με φόντο την τελική φάση της διοργάνωσης.

Η Σίτι με στόχο την ευρωπαϊκή υπέρβαση, φιλοξενεί στο «Έτιχαντ» τη Ρεάλ Μαδρίτης και καλείται να υπερασπιστεί το υπέρ της 2-1 της Μαδρίτης. Σίγουρα για την ομάδα του Γκουαρδιόλα το ματς είναι πρόκληση, αν θέλει να διεκδικήσει το κάτι παραπάνω στην Ευρώπη φέτος. Για τους «μερένχες» δεν υπολογίζεται ο Ράμος, αλλά και ο Μπέιλ που έθεσε εαυτόν εκτός ομάδας.

Πιθανές ενδεκάδες

Μάντσεστερ Σίτι: Εντερσον, Γουόκερ, Φερναντίνιο, Λαπόρτ, Κανσέλο, Νταβίντ Σίλβα, Ρόντρι, Ντε Μπρόινε, Στέρλινγκ, Ζεσούς, Μαχρέζ

Ρεάλ Μαδρίτης: Κουρτουά, Καρβαχάλ, Μιλιτάο, Βαράν, Μεντί, Μόντριτς, Καζεμίρο, Ασένσιο, Κρόος, Μπενζεμά, Αζάρ

Στο άλλο ματς της βραδιάς η Λιόν, με την αβάντα του 1-0 στο Τορίνο, υποδέχεται τη Γιουβέντους, με την πρόκριση να είναι ανοικτή. Σίγουρα οι Γάλλοι έχουν μικρό προβάδισμα, αλλά η «Γηραιά Κυρία» έχει και την εμπειρία αλλά και το ηθικό βάρος να κάνει την ανατροπή, λίγες μέρες μετά την κατάκτηση του σκουντέτο.

Πιθανές ενδεκάδες

Λιόν: Λόπες, Μαρσέλο, Ντενάγιερ, Μάρσαλ, Ντιμπουά, Κακρέ, Γκιμαράες, Κορνέ, Αουάρ, Ντεμπελέ, Ντεπάι

Γιουβέντους: Σέσνι, Ντανίλο, Μπονούτσι, Ντε Λιχτ, Άλεξ Σάντρο, Ραμπιό, Μπεντακούρ, Πιάνιτς, Κουαδράδο, Ιγουαΐν, Ρονάλντο

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button