Ποδόσφαιρο

Όταν ο Μανού Γκαρθία έπαιξε στην εθνική Ισπανίας μαζί με έναν ακόμη «στόχο» του Άρη

Ο Άρης έκανε ρεκόρ μεταγραφής ξοδεύοντας το ποσό των 3,2 εκατομμυρίων ευρώ, για την απόκτηση του Μανού Γκαρθία και όλοι στον σύλλογο περιμένουν να δουν εν δράση τον Ισπανό ποδοσφαιριστή.

Ο 24χρονος πρώην μέσος της Σπόρτινγκ Χιχόν, ανδρώθηκε στις ακαδημίες της Μάντσεστερ Σίτι και με τους «πολίτες» έχει πραγματοποιήσει τέσσερις συμμετοχές έχοντας σκοράρει μία φορά.

Ο Μανού, που γεννήθηκε στο Οβιέδο της Ισπανίας, είναι τόσο καλός ποδοσφαιριστής , όσο κάποιος που έχει καταφέρει να φορέσει έστω μια φορά τη φανέλα των «Φούριας Ρόχας». Όντας 24χρονών, έχει όλο το μέλλον μπροστά του να καταγράψει κι άλλες συμμετοχές με το αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα.

Η μία και μοναδική εμφάνιση του ως μέλος του αντρικού συνόλου της εθνικής Ισπανίας, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 8 Ιουνίου του 2021, σε φιλική αναμέτρηση κόντρα στη Λιθουανία, όπου οι Ισπανοί κέρδισαν με 4-0!

Ο Λούις Ντε Λα Φουέντε, προπονητής της U21 των «Φούριας Ρόχας» , πραγματοποίησε ως υπηρεσιακός έξι παρουσίες ως προπονητής του συνόλου των Ανδρών, στο διάστημα των δύο μηνών(1/6/2021-7/8/2021) που έμεινε στον πάγκο, μέχρι να προσληφθεί ο Λούις Ενρίκε. Μέσα σε αυτές τις αναμετρήσεις, οι κλήσεις του περιλάμβαναν πολλούς ποδοσφαιριστές που γνώριζε από τα μικρότερα τμήματα της χώρας. Ένας από αυτούς και ο Μανού Γκαρθία, που την εβδομάδα του φιλικού με τη Λιθουανία, είχε μπει στην καλύτερη ενδεκάδα του EURO U21, το οποίο είχε διεξαχθεί λίγες ημέρες πριν στα γήπεδα της Ουγγαρίας και της Σλοβενίας και κατέκτησε η Γερμανία.

Μάλιστα έχει ενδιαφέρον ότι στη συγκεκριμένη ενδεκάδα είχε συμπεριληφθεί και ο στόπερ της Μπαρτσελόνα που απασχολεί τον Άρη, Όσκαρ Μιγκένθα, η υπόθεση του οποίου όμως παραμένει αρκετά δυσκολότερη από αυτή του Γκαρσία.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button