Μπάσκετ

Όρθιος και περήφανος! Ο Άρης που ποτέ δεν έδωσε δικαιώματα και οι αναπόφευκτες συγκρίσεις

Την στιγμή που όλη η Ελλάδα προσπαθεί να καταλάβει πως έχασε ο ΠΑΟΚ από τον Ιωνικό των επτά παικτών, η ιστορία συνεχίζει να γράφει ότι ο Άρης είναι η μοναδική ομάδα πάνω στην οποία δεν μπορεί να πέσει καμία σκιά.

Από την στιγμή της λήξης του αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Ιωνικό στην Πυλαία, το διπλό των Νικαιωτών είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα θέματα σε πανελλαδικό επίπεδο. Το πως ο ΠΑΟΚ -που πριν λίγες μέρες διέλυσε τον Προμηθέα- ηττήθηκε από τον Ιωνικό των επτά παικτών και ουσιαστικά έστειλε τον συμπολίτη Ηρακλή στην Α2.

Την ώρα που φίλοι του ΠΑΟΚ απαιτούν εξηγήσεις και ο κόσμος άλλων ομάδων αναρωτιέται τι έγινε, δεν μπορούν παρά να έρθουν μνήμες από όσα συνέβησαν πριν από 14 χρόνια. Όταν ο Άρης έπαιζε με το Ρέθυμνο και χάνοντας θα έστελνε τον ΠΑΟΚ στην δεύτερη κατηγορία. Τότε πολλοί περίμεναν οι κιτρινόμαυροι να χάσουν σε ένα αποτέλεσμα που θα πλήγωνε περισσότερο τον ΠΑΟΚ από τους ίδιους.

Κόντρα όμως σε όλους τους… προφήτες, οι κιτρινόμαυροι έπαιξαν για την ιστορία τους και την περηφάνια τους, κέρδισαν τους Κρητικούς και ουσιαστικά έσωσαν τον ΠΑΟΚ, χωρίς να δώσουν δικαίωμα σε κανέναν να αφήσει οποιαδήποτε υπόνοια.

Στα επόμενα χρόνια το ΠΑΟΚ-Ιωνικός θα έχει μείνει στη μνήμη του κόσμου με ένα τεράστιο ερωτηματικό, μαζί με λίγα ακόμη παιχνίδια του πρόσφατου παρελθόντος στην Α1. Από την άλλη ο Άρης παραμένει περήφανος, μην αφήνοντας καμία «μαύρη κηλίδα» στην ιστορία του.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button