ΑπόψειςΠοδόσφαιρο

Όπου υπάρχει καπνός (συνήθως) υπάρχει και φωτιά!

Το θέμα που απασχολεί τον Άρη το τελευταίο διάστημα είναι η ενδεχόμενη πώληση του βασικού κεντρικού αμυντικού της ομάδας Λίντσεϊ Ρόουζ.

Στη σύγχρονη εποχή οι αγοροπωλησίες είναι πολύ πιο συχνές απ’ ότι παλαιότερα. Ακόμη και μεγάλα ονόματα μπαίνουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων από σπουδαία ποδοσφαιρικά κλαμπ.

Είναι αποδεδειγμένο πως ο αξιόλογος Άρης των 3-4 ετών της προηγούμενης δεκαετίας δεν ήξερε-δεν ήθελε να πουλάει με αποτέλεσμα να βγει χαμένος μακροπρόθεσμα. Πλέον αυτό έχει αλλάξει.

Επί Καρυπίδη οι «κιτρινόμαυροι» τα βάζουν όλα στη «ζυγαριά» και πράττουν αναλόγως. Εξυπακούεται πως δεν πρέπει όλοι να βγαίνουν στο… σφυρί ωστόσο όταν κάτι δεν… τσουλάει ενεργοποιείτε τον πλάνο Β’.

Με τον Λούκας Σάσα που όλα πήγαν καλά και οι δύο πλευρές ανανέωσαν την συνεργασία τους σειρά παίρνει ο Λίντσεϊ Ρόουζ. Και αν πέρυσι οι συζητήσεις για ενδεχόμενη πώληση του Γάλλου δεν προχώρησαν φέτος το θέμα είναι πολύ πιο σοβαρό. Οι συζητήσεις για ανανέωση του συμβολαίου δεν προχώρησαν για μεγάλο διάστημα. Υπάρχει διαφορά σε αρκετά σημεία με αποτέλεσμα να ενεργοποιηθεί το δεύτερο πλάνο και των δύο πλευρών.

Ο Ρόουζ θέλει μεγαλύτερο συμβόλαιο και ψάχνει να το βρει στο εξωτερικό και ο Άρης θέλει να μην χάσει τον παίκτη χωρίς να βάλει χρήματα στα ταμεία του. Από την ΠΑΕ Άρης αλλά και από τον Γάλλο δεν έχει υπάρξει ενημέρωση για απόφαση πώλησης του παίκτη ή για μη επέκταση του συμβολαίου του αλλά όπου… υπάρχει καπνός συνήθως υπάρχει και φωτιά.

Η πλευρά του 29χρονου στόπερ έχει ανταλλάξει κουβέντες με αρκετούς συλλόγους ωστόσο δεν έχει προκύψει πρόταση για την απόκτηση του, ούτε προς τον ίδιο ούτε προς τον Άρη. Και οι δύο πλευρές είναι έτοιμες να συζητήσουν την οποιαδήποτε σοβαρή πρόταση.

Καθοριστικό στοιχείο για τη διαχείριση του παίκτη από πλευράς Άρη αποτελεί το γεγονός ότι βαδίζει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του, κάτι που σημαίνει ότι είτε θα πρέπει να ανανεώσει με τους «κιτρινόμαυρους», ώστε να αποφευχθεί το ενδεχόμενο να αποχωρήσει του χρόνου χωρίς να προσφέρει οικονομικό όφελος στην ομάδα, είτε θα πρέπει να πωληθεί τώρα.

Βέβαια ο Άρης δεν πρόκειται να συμφωνήσει σε οποιαδήποτε πρόταση παραχώρησης του Ρόουζ πριν τις 30 Ιουνίου, αφού κρατά πάντα μια επιφύλαξη για την επικείμενη απόφαση του CAS.

Αν η απόφαση δεν βγει μέσα στον Ιούνιο τότε η πώληση του βασικού αμυντικού της ομάδας θα είναι πιο κοντά από ποτέ χωρίς βέβαια να αποκλείεται και η ανατροπή…

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button