Ποδόσφαιρο

Όλοι οι νέοι μέσα, έξω ο Ζουλ για την Τούμπα

Ο Άκης Μάντζιος ανακοίνωσε την αποστολή του Άρη για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ αύριο στο γήπεδο της Τούμπας, έχοντας μέσα όλα τα νέα αποκτήματα της ομάδας, ενώ εκτός είναι ο ανέτοιμος Ζουλ.

Αναλυτικά όπως αναφέρει η ΠΑΕ: «Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Άρη για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Π.Α.Ο.Κ. (17/09), στο πλαίσιο της 4ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League» της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024.

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι στο γήπεδο της Τούμπας (20:30) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Cuesta, Χουτεσιώτης, Montoya, Odubajo, Ferrari, Fabiano Leismann, Brabec, Fran Velez, Darida, Đurasek, Rupp, Verstraete, Pavicic, Doukoure, Pardo, Menendez, Moberg Karlsson, Suleymanov, Loren Moron, Zamora, Χριστοδουλόπουλος, Αηδόνης.

* Εκτός αποστολής έμειναν οι Jean Jules Mvondo (ανέτοιμος), Matarrita (τιμωρημένος), Saverio (τραυματίας), Fattore, Δεληζήσης και Παναγίδης (Κ19).

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button