Ποδόσφαιρο

Όλα δείχνουν επιστροφή του κόσμου στο Χαριλάου με Άρης-ΠΑΟΚ!

Στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης θα είναι όπως φαίνεται η πρώτη φορά που θα επιτραπεί στους φίλους του Άρη να βρεθούν και πάλι στις κερκίδες του Κλεάνθης Βικελίδης.

Οπως προέκυψε από τα όσα διέρρευσαν, η κυβέρνηση είναι θετική στο ενδεχόμενο να γίνουν οι επόμενοι αγώνες με κόσμο στις κερκίδες, αλλά υπάρχει και προέκταση στο συγκεκριμένο θέμα.

Πιο συγκεκριμένα αναμένεται να διεξαχθεί χωρίς κόσμο η πρεμιέρα των πλέι οφ και η 2η αγωνιστική, με τον κόσμο να παίρνει θέση στο γήπεδο από την 3η αγωνιστική, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα και με συγκεκριμένο αριθμό θεατών.

Βάσει προγράμματος, ο Άρης μετά το ματς με τον ΟΦΗ δίνει δυο συνεχόμενα παιχνίδια εκτός έδρας: με Ολυμπιακό και ΑΕΚ. Όλα δείχνουν ότι στον αγώνα του ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ της 3ης αγωνιστικής θα έχει ένα ποσοστό φιλάθλων (20%) ανάλογα με την χωρητικότητα των γηπέδων, όπως και για την 4η αγωνιστική με την επιστροφή του Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης κόντρα στον ΠΑΟΚ!

Η επίσημη χωρητικότητα του γηπέδου Χαριλάου είναι 22.800 κάτι που σημαίνει ότι σε περίπτωση που επικυρωθεί από την κυβέρνηση και την υγειονομική επιτροπή το 20%, τότε θα υπάρχει η δυνατότητα παρουσίας 4.560 φιλάθλων.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button