Ποδόσφαιρο

«Ψωνίζει» από Ρεάλ η Νιουκάστλ

Στο στόχαστρο των νέων ιδιοκτητών της Νιουκάστλ φέρεται να βρίσκεται ένας παίκτης που ανήκει στην Ρεάλ, ο Γκάρεθ Μπέιλ, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει σε δημοσίευμα της η ισπανική εφημερίδα «Marca».

Για τα καλά έχουν «φουντώσει» τα μεταγραφικά σενάρια στην Νιουκάστλ, από την ημέρα που άλλαξε το ιδιοκτησιακό καθεστώς του συλλόγου.

Ένα από τα πρώτα ονόματα που ακούστηκε  για πρώτη μεταγραφή στις «καρακάξες» είναι αυτό του Μάουρο Ικάρντι της Παρί Σεν Ζερμέν, ωστόσο όπως όλα δείχνουν δεν είναι το μοναδικό. 

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας «Marca», ο σύλλογος της βόρειας Αγγλίας φέρεται να έχει στρέψει το βλέμμα του στην περίπτωση του Γκάρεθ Μπέιλ. Ο Ουαλός άσος, ο οποίος ανήκει στην Ρεάλ έχει συμβόλαιο με την «Βασίλισσα» μέχρι το τέλος του χρόνου, με την θητεία του στους Μαδριλένους να έχει περάσει από χίλια κύματα κυρίως στο διάστημα που στον πάγκο τους βρισκόταν ο Ζινεντίν Ζιντάν.

Η Νιουκάστλ σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα φέρεται να θέλει να προχωρήσει στην απόκτηση του Μπέιλ από τον Ιανουάριο, πληρώνοντας το συμβόλαιο του μέχρι το τέλος της σεζόν. Από την πλευρά της η Ρεάλ, δεν φαίνεται αρνητική σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, ωστόσο αποτελεί ερωτηματικό το ποσό που θα ζητήσουν οι «μερένγκες» από τα νέα αφεντικά της Νιουκάστλ… 

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button