Ποδόσφαιρο

Ψαρρόπουλος: «Οι… τέσσερις έφεραν τον Κλάτενμπεργκ και τώρα θέλουν να τον διώξουν»

Στο θέμα της υποψηφιότητάς του για την προεδρία της ΕΠΟ αναφέρθηκε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Λέσβου, Σταύρος Ψαρρόπουλος, εξαπολύοντας επίθεση στην κυβέρνηση για την παρέμβασή της στις εκλογές της Ομοσπονδίας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην Πέλλα τηλεόραση:

Για τις εκλογές της ΕΠΟ: «Oταν πάμε σε εκλογές της ΕΠΟ και ο ίδιος ο υφυπουργός λέει ότι εμείς θέλουμε τον τάδε πρόεδρο για να ηγηθεί της ΕΠΟ και η κυβέρνηση παρεμβαίνει για να επιβάλει τον πρόεδρο που θέλει, τι άλλο πρέπει να γίνει; Είναι πολύ άσχημο ότι αναμιγνύε και το όνομα του πρωθυπουργού. Είναι ωμή παρέμβαση που θυμίζει άλλα καθεστώτα. Παρεμβαίνει εκεί που δεν έχει κανένα δικαίωμα, δεν υπήρξε υφυπουργός που να μην προσπάθησε να αλώσει την ΕΠΟ. Ολοι τους το δοκίμασαν αλλά έσπασαν τα μούτρα τους».

Για το αν τον στηρίζει τους τέσσερις: «Δεν είναι μόνο οι τέσσερις το ελληνικό ποδόσφαιρο. Εφεραν τον Κλάντεμπερκ και οι τέσσερις και τώρα είναι έτοιμοι να τον διώξουν και οι τέσσερις. Αν αποσυρθώ θα το δηλώσω εγώ και όχι κάποιοι άλλοι. Μιλάω με τις Ενώσεις κάθε μέρα. Εφόσον επιμένουν οι Ενώσεις να είμαι υποψήφιος θα συνεχίσω να είμαι υποψήφιος».

Για τα όρια ηλικίας: «Συνταγματικά αυτά δεν στέκουν. Το αυτοδιοίκητο της ΕΠΟ πραγματικά να υπάρχει γιατί μέχρι τώρα έχει πάει στην άκρη».

Για την υποψηφιότητα Ζαγοράκη: «Δεν υπάρχει καμία κόντρα με τον Ζαγοράκη αλλά εγώ δεν άκουσα από τον Ζαγοράκη να λέει ότι θα είναι υποψήφιος. Να ακούσω τις θέσεις του για τον αθλητικό νόμο, να μας πει πως βλέπει τον επαγγελματικό ποδόσφαιρο, τι πιστεύει ότι μπορεί να γίνει και τότε θα ζητήσουμε για την εκλογή του οποιοδήποτε Ζαγοράκη. Αν ο υφυπουργός αποσύρει αυτές τις απαράδεκτες διατάξεις δεν έχω πρόβλημα να συζητήσω ακόμη και απόσυρση της δικής μου υποψηφιότητας».

Για τις αναβολές των εκλογών: «Ολη αυτή η καθυστέρηση αφήνει την ΕΠΟ ξεκρέμαστη. Όταν είσαι σε μόνιμη προεκλογική περίοδο δεν λειτουργεί τίποτε. Πρέπει να υπάρξει μια διοίκηση του μέλλοντος. Λέει ο κ. Αυγενάκης ότι με τον νέο αθλητικό νόμο ότι θα φέρει πρόταση για αναδιάρθρωση χωρίς να ξέρει κανείς τίποτε. Το έκανε η προηγούμενη κυβέρνηση τώρα το κάνει και αυτή η κυβέρνηση. Αν δεν υπάρξει καινούργια ΕΠΟ δεν μπορεί να λειτουργήσει τίποτε. Οσοι κάνουν πόλεμο για μη διεξαγωγή εκλογών κάνουν πόλεμο στην ΕΠΟ, βοηθούν την απαξίωση της αλλά ίσως είναι και αυτή είναι η επιδίωξη τους».

Για το μητρώο: «Να απλοποιηθεί η διαδικασία για το μητρώο. Μετά από δαιδαλώδη διαδικασία τα σωματεία παίρνουν χρήματα. Να καταγραφούν τα σωματεία αλλά να γίνει νόμος του κράτους και κάθε χρόνο να παίρνουν συγκεκριμένο ποσό. Με πήρε πρόεδρος Ενωσης και μου είπε ότι από τα 50 σωματεία του μόνο πέντε έχουν πάρει ειδική αθλητική αναγνώριση. Του χρόνου με πέντε θα κάνω πρωτάθλημα; Και οι Ενώσεις θα πρέπει να έχουν το λιγότερο δέκα σωματεία. Αν είναι δυνατόν να απαγορεύουν οι δήμοι σωματεία που δεν είναι στο μητρώο να παίζουν μπάλα».

Για το αν θα είναι τελικά ένας υποψήφιος στις εκλογές της ΕΠΟ: «Είχα πει και εγώ θα είναι ένας υποψήφιος. Τώρα αμφιβάλω γιατί βλέπω ότι οι Ενώσεις με το θέμα που λέγεται αθλητικός νόμος, αντιδρούν. Φαίνονται χαμένοι γιατί δεν ξέρουν πότε θα παίξουν ποδόσφαιρο, πότε θα αρχίσει η Γ’ Εθνική, η Football League, τα τοπικά, οι ακαδημίες. Αγωνιούν. Φτάνει λένε αυτό το κλείσιμο επί μήνες. Το να λέει ο κάθε υφυπουργός ότι θα το δούμε και θα το δούμε στο μέλλον, το μέλλον δεν είναι μεγάλο. Κοντεύουμε στον Φλεβάρη. Θέλω να ελπίζω ότι τα μηνύματα από τον ιό θα είναι καλύτερα για να δούμε τι θα γίνει με τα σωματεία, γιατί πολλά σωματεία άρχισαν να λένε αφού μας κλείσατε αφήστε τα πια του χρόνου. Δεν υπάρχει επίσημη πληροφόρηση. Ότι γράφεται είναι άποψη του καθενός. Αν φύγει και ο Φλεβάρης δεν θα γίνει τίποτε».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button