Ποδόσφαιρο

Ψάχνει λύσεις στα «στημένα»!

Ο Χερμάν Μπούργος θέλει να βρει τρόπο να περιορίσει τα προβλήματα στην άμυνα του Άρη στις στατικές φάσεις, ένα θέμα που ταλανίζει την ομάδα από το ξεκίνημα της σεζόν.

Ο Άρης διαθέτει μία από τις καλύτερες αμυντικές γραμμές στο Πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ, αλλά το θέμα με τις στημένες φάσεις παραμένει, χωρίς να βρίσκει λύση. Με την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, οι κιτρινόμαυροι άλλαξαν και τον τρόπο που αμύνονται στα στημένα, από ζώνη σε μαν του μαν, αλλά τα προβλήματα παραμένουν, καθώς τα περισσότερα γκολ που έχει δεχθεί η ομάδα, είναι από τέτοιες φάσεις.

Το αμυντικό δίδυμο των κιτρινόμαυρων, που δεν είναι φυσικά οι μόνοι υπεύθυνοι, είναι από τα καλύτερα στο ελληνικό Πρωτάθλημα, αλλά έχουν μία σημαντική αδυναμία στις φάσεις που παίζονται ψηλά. Ιδίως κόντρα σε αντιπάλους όπως ο Ολυμπιακός, που βάζει περίπου το 1/3 των τερμάτων του από στατικές φάσεις, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή ως προς την αντιμετώπιση των αντιπάλων.

Ο 53χρονος Αργεντινός τεχνικός του Άρη έχει δει φυσικά το συγκεκριμένο και δουλεύει πάνω σε αυτό για να το διορθώσει, ενόψει των επόμενων αγωνιστικών υποχρεώσεων των κιτρινόμαυρων. Ο Άρης δεν έχει πολλά ψηλά κορμιά στην ομάδα, οπότε απαιτείται συνολική προσπάθεια, προκειμένου να μην δίνει το δικαίωμα στον αντίπαλο να γίνεται επικίνδυνος στις στατικές φάσεις.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button