Ποδόσφαιρο

Χωρίς ροτέισον, με όλους τους βασικούς ο Ολυμπιακός κόντρα στον Άρη

Παρά το ότι ουσιαστικά η ομάδα του Ολυμπιακού έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα μετά την νίκη της στην Τούμπα, ο Μάρτινς δεν πρόκειται να κάνει αλλαγές στον αγώνα με τον Άρη

Κόντρα στον ΠΑΟΚ ο Πορτογάλος παρέταξε το 4-3-3. Πήγε με την τριάδα στα χαφ των Γκιγιέρμε, Μπουχαλάκη και Καμαρά. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι απέναντι στον Άρη την Κυριακή (14/6, 21.30) στο Καραϊσκάκη, δεν πρόκειται να προχωρήσει σε αλλαγές.

Θα ακολουθήσει το ίδιο… μονοπάτι. Πρωταρχικό του πλάνο είναι να επιλέξει τα ίδια πρόσωπα και να παρατάξει απέναντι στους «κίτρινους» της Θεσσαλονίκης, την ομάδα που πέρασε από την Τούμπα.

Δεν θα μπει στη διαδικασία να ασχοληθεί με ροτέισον και ευκαιρίες σε «ρεζέρβες». Ο σκοπός που προχωράει στην ίδια «συνταγή», έχει να κάνει με το γεγονός ότι θέλει οι «βασικοί» παίκτες να αποκτήσουν αγωνιστικό ρυθμό.

Μόνο σε μία περίπτωση μπορεί να αλλάξει κάτι ο Μαρτίνς την Κυριακή (14/6). Μόνο αν αποφασίσει να αλλάξει το σύστημα και από το 4-3-3 να επιστρέψει στο 4-2-3-1. Τότε, ίσως δούμε στο αρχικό σχήμα τον Ραντζέλοβιτς που ήταν και η πρώτη αλλαγή του Μαρτίνς στην Τούμπα. Σε αυτό το ενδεχόμενο, ο Βαλμπουενά θα περάσει σε ρόλο επιτελικού χαφ.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button