Ποδόσφαιρο

Χωρίς Παναθηναϊκός-Άρης η ανάλυση του Λανουά (vid)

Τι ανέφερε ο αρχιδιαιτητής.

Ο Στεφάν Λανούα πραγματοποιήσε την καθιερωμένη του ανάλυση μέσω βίντεο, μιλώντας για τις αμφισβητούμενες φάσεις της αγωνιστικής.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Στεφάν Λανουά: 

Για τη δεύτερη κίτρινη στον Στάγιτς: “Δεν υπάρχει λόγος εδώ να δοθεί δεύτερη κίτρινη κάρτα. Ο διαιτητής πρέπει να έχει ξεκάθαρη εικόνα για να δείξει δεύτερη κίτρινη κάρτα, αφού μια κόκκινη κάρτα επηρεάζει τη διαχείριση του προπονητή και το αποτέλεσμα του αγώνα“.

Για την κόκκινη του Τέρζιτς για μαρκάρισμα στον Λαμέλα: “Σε αυτή την περίπτωση ο παίκτης κάνει τάκλιν, διακυνδυνεύοντας την ασφάλεια του αντιπάλου του. Υψηλή ταχύτητα, υψηλή ένταση, τάπες στον αστράγαλο του αντιπάλου, γύρισμα αστραγάλου. Περιμένουμε κόκκινη κάρτα και παρέμβαση του VAR”.

Για το πέναλτι του Περέιρα στον Ντέλετιτς: “Σε αυτή την περίπτωση ο αμυνόμενος εμποδίζει τον επιτιθέμενο να παίξει την μπάλα, κρατώντας τον και με τα δύο χέρια από το στήθος και το λαιμό. Περιμένουμε παρέμβαση του VAR και κίτρινη κάρτα”.

Για το μαρκάρισμα του Στάικου στον Πινέδα στις καθυστερήσεις: Σε αυτή την περίπτωση ο αμυνόμενος προσπάθησε να παίξει την μπάλα, χτυπώντας το γόνατο του αντιπάλου, εμποδίζοντάς τον να κερδίσει την μπάλα. Περιμένουμε πέναλτι και παρέμβαση του VAR”.

Για το πέναλτι που δόθηκε στην Athens Kallithea για χέρι του Κίνι: “Η μπάλα έρχεται από συμπαίκτη και από πολύ κοντινή απόσταση. Απρόσμενη μπαλιά και το χέρι του αμυντικού έχει φυσική κίνηση και κατεβαίνει προς το σώμα του. Περιμένουμε παρέμβαση του VAR και ακύρωση του πέναλτι“.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button