Ποδόσφαιρο

Χωρίς Κουρμπέλη και Πούγγουρα στη Λαμία ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε το μεσημέρι της Τρίτης την προετοιμασία του για τον δεύτερο ημιτελικό Κυπέλλου κόντρα στην Λαμία. Δύσκολα θα προχωρήσει σε αλλαγές ο Γιοβάνοβιτς, εκτός αποστολής οι Μακέντα, Κουρμπέλης και Πούγγουρας.

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε το μεσημέρι της Τρίτης την προετοιμασία για τον επαναληπτικό με την ομάδα της Φθιώτιδας, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να έχει διαθέσιμους όλους τους ποδοσφαιριστές του. Ο Σέρβος τεχνικός και ενώ ακολουθεί το κομβικό παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στον Άρη για τα playoffs, δύσκολα θα προχωρήσει σε αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση με το πρώτο ματς της Λεωφόρου.

Προβάδισμα έχουν οι: Μπρινιόλι κάτω από τα δοκάρια. Χουάνκαρ, Κώτσιρας στα δύο άκρα της άμυνας, Βέλεθ και Σένκεφελντ οι στόπερ. Ρούμπεν, Βιγιαφάνιες, Γκατσίνοβιτς στη μεσαία γραμμή, Αϊτόρ, Παλάσιος στα «φτερά» και στην κορυφή ο Ιωαννίδης. Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί ο Μαουρίσιο.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, παιχνίδι στο μισό γήπεδο, εξάσκηση στα τελειώματα και τακτική. Κατά τη διάρκεια της προπόνησης αποχώρησε ο Δημήτρης Κουρμπέλης λόγω ενός χτυπήματος που δημιούργησε αιμάτωμα στον μηρό, ενώ θεραπεία λόγω σύσπασης στη μέση έκανε ο Αχιλλέας Πούγγουρας. Ατομικό ακολούθησαν οι Λούντκβιστ, Αγιούμπ, Βαγιαννίδης.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε τη λίστα με τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που βρίσκονται στην αποστολή. Σε αυτή είναι οι Διούδης, Μπρινιόλι, Χριστογεώργος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Ρουμπέν, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Σιδεράς, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Γκατσίνοβιτς, Μαουρίσιο, Βιτάλ.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button