Ποδόσφαιρο

Χωρίς αντίπαλο ο Γκαγκάτσης για την ΕΠΟ….

Με τη σχετική προθεσμία να εκπνέει την Πέμπτη ο μόνος υποψήφιος πρόεδρος για τη νέα διοίκηση της ΕΠΟ συνεχίζει να είναι ο Μάκης Γκαγκάτσης.

Όπως έχει ήδη αποφασιστεί από την ΕΠΟ η Ειδική Εκλογική Γενική Συνέλευση των Μελών της ελληνικής Ομοσπονδίας είναι να διεξαχθεί τη Δευτέρα 22 Ιουλίου στην Αθήνα. Οι εκλογές για τη νέα διοίκηση της Ομοσπονδίας θα αναδείξουν και τα πρόσωπα που θα απαρτίζουν την επόμενη Εκτελεστική Επιτροπή.

Μέχρι στιγμής ο μόνος υποψήφιος για την προεδρία της ΕΠΟ εξακολουθεί να είναι ο Μάκης Γκαγκάτσης. H προθεσμία για την κατάθεση των υποψηφιοτήτων εκπνέει την Πέμπτη (6/6), ωστόσο δεν προκύπτει ότι θα υπάρξει άλλο πρόσωπο για τη διεκδίκηση του προεδρικού θώκου.

Ο Γκαγκάτσης έχει ήδη μιλήσει για τον νέο αρχιδιαιτητή και το νέο CEO της ΕΠΟ στις θέσεις του Πίτερ Φρόιντφελντ και του Ιάκωβου Φιλιππούση αντίστοιχα. Για το νέο αρχιδιαιτητή έχει σχολιάσει ότι με το που θα εκλεγεί θα απευθυνθεί στην UEFA και στον υπεύθυνο διαιτησίας κ. Ροσέτι για να υποδείξουν τον καταλληλότερο. Για το νέο CEO υποστήριξε ότι θα προκύψει από διεθνή διαγωνισμό.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button