Ποδόσφαιρο

«Χτίζεται» ένας… πολυπολιτισμικός Άρης!

Τα μεταγραφικά «δίχτυα» των ιθυνόντων του Άρη απλώνονται σε όλη την Ευρώπη, την Αμερική – ακόμα και την Αφρική – κάτι που σημαίνει πως θα δημιουργηθεί ένα ρόστερ πολλών εθνικοτήτων.

Μπορεί οι υπογραφές νέων παικτών να μην έχουν έρθει ακόμα, όμως μερικοί έχουν έρθει σε προφορικές συμφωνίες και άλλοι είναι πολύ κοντά στο «ναι». Όπως και να έχουν οι διαπραγματεύσεις, είναι ξεκάθαρο πως στον Άρη δεν εξειδικεύονται σε μία-δύο εθνικότητες ποδοσφαιριστών – όπως γινόταν παλαιότερα με Ισπανούς και Αργεντίνους.

Οι παίκτες που βρίσκονται στο στόχαστρο της διοίκησης – μαζί με τους τωρινούς του ρόστερ – είναι σχεδόν από κάθε «γωνία» της Ευρώπης και της Αμερικής.

Οι «σίγουροι» της νέας σεζόν (με συμβόλαιο) στην ομάδα είναι ο Ισπανός Κουέστα, ο Γάλλος Ροζ, ο Αυστριακός Έμαν, οι Αργεντίνοι Μαντσίνι – Μαρτίνες, ο Ολλανδός Ντουάρτε, ο Βραζιλιάνος Σάσα και οι τέσσερις Έλληνες Φετφατζίδης, Δεληζήσης, Μπακούτσης και Μπαγκαλιάνης.

Στη μεταγραφική λίστα του Άρη βρίσκονται ποδοσφαιριστές από τις παρακάτω χώρες: Αυστρία (Σάκιτς), Ουρουγουάη (Σίλβα, Πολέντα), Ιράν (Χατζισαφί), Αλβανία (Σαντίκου), Αργεντινή (Γκαρσία), Βραζιλία (Αϊλτον) και Βοσνία (Γκνιάτιτς).

Από τους παίκτες που έχουν συμβόλαιο και τη νέα σεζόν μετράμε επτά εθνικότητες. Αυτό σημαίνει πως με την πολύ πιθανή προσθήκη του Χατζισαφί, ο Άρης θα φτάσει τις οκτώ εθνικότητες ποδοσφαιριστών. Ο Σαντίκου βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τους «κίτρινους», άρα προστίθεται μία ένατη εθνικότητα στο ρόστερ.

Οι περιπτώσεις των Ουρουγουανών (Σίλβα, Πολέντα) και του Βόσνιου (Γκνιάτις) είναι δύσκολες και περίπλοκες αντίστοιχα αλλά καθόλου απίθανες. Σε περίπτωση όμως που «κλείσουν», ο Μίχαελ Ένινγκ θα έχει στα αποδυτήρια ποδοσφαιριστές… έντεκα εθνικοτήτων!

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button