ΑπόψειςΕρασιτέχνηςΜπάσκετΠοδόσφαιρο

«Χρόνια πολλά, αγάπη μου γλυκιά» με το Yellow Radio Οn Αir!

Ο Άρης στις 25 Μαρτίου κλείνει τα 106 χρόνια λαμπρής ιστορίας, βαδίζει σε μια ακόμη χρονιά «κουβαλώντας» μοιραία την αγωνία όλων μας, προκειμένου όλος ο πλανήτης αποδράσει από τον εφιάλτη με τον κορωνοϊό που έχει χτυπήσει ύπουλα την ανθρωπότητα.

Το Yellow Radio 92,8 συνεχίζει να εκπέμπει –έστω και από το… σπίτι, μετά την ρύθμιση των τεχνικών υποδομών- βάζοντας μπροστά την υγεία των συντελεστών του και τηρώντας τις απαραίτητες διατάξεις, όπως ανακοινώθηκαν από την κυβέρνηση, αλλά χωρίς να διακόπτει τον δίαυλο επικοινωνίας με τους χιλιάδες ακροατές σε όλον τον κόσμο, προκειμένου οι εκπομπές του να σας συντροφεύουν αυτές τις δύσκολες μέρες!

Την ημέρα των γενεθλίων του Άρη, θα «γιορτάσουμε» όλοι μαζί τα 106 χρόνια τραγουδώντας το «χρόνια πολλά αγάπη μου γλυκιά», καταθέτοντας τις ευχές μας, αλλά και σχολιάζοντας ζωντανά από τους 92,8!

Το πρώτο ραδιοφωνικό ραντεβού θα δοθεί 12.00-14.00, με τα απαραίτητα κιτρινόμαυρα συνθήματα και στην συνέχεια 18.00-20.00, προκειμένου να συντονιστούμε ΟΛΟΙ για να τραγουδήσουμε τα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ακριβώς στις 19.14 από τα μπαλκόνια του σπιτιού μας, αλλά κυρίως μέσα από την καρδιά μας!

Μείνετε συντονισμένοι…

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button