Ποδόσφαιρο

Χρυσόγονος: «Πρόσωπο καταδικασμένο ο Μητρούδης, να στηρίξουμε τον Άρη με πολλά διαρκείας»

Στο Yellow Radio 101,7 και στην εκπομπή «Αθλητικό X-Press» φιλοξενήθηκε ο γνωστός νομικός και πρώην Ευρωβουλευτής, Κώστας Χρυσόγονος.

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα:

Για την φετινή χρονιά:

Είμαι ευχαριστημένος με την πορεία της ομάδας, όταν με μικρότερο μπάτζετ ξεπερνάς αντιπάλους με περισσότερα λεφτά είναι μία επιτυχία και πρέπει να πούμε μπράβο στον πρόεδρο, τον προπονητή και τους παίκτες.

Ότι γίνεται αυτό μετά από 40 χρόνια δείχνει κάτι. Πλέον εύχομαι ότι θα έρθει μία νέα εποχή που θα δούμε τίτλους, ότι θα ζήσουμε μία ομάδα όπως είδαμε από το κύπελλο του 70′ μέχρι το πρωτάθλημα που κλάπηκε του 1980.

Για το θέμα του φορ:

Από την ομάδα του 80′ έλλειπε ένα κομμάτι, ο σέντερ φορ που μας έφυγε μέσα από τα χέρια μας. Γιατί ο Γκουερίνο ήρθε για τον Άρη αλλά έγιναν κάποια πράγματα. Αν τον είχαμε θα παίρναμε 2 ακόμη πρωταθλήματα.

Για τον Θόδωρο Καρυπίδη και το αν έχουν επικοινωνία:

Δεν έχω κάποια προσωπική επαφή με τον Θόδωρο Καρυπίδη, δημοσίως του λέω μπράβο. Αν δεν ήταν ο Καρυπίδης φοβάμαι ότι έτσι όπως τα είχαμε καταφέρει θα ήμασταν σε πολύ χειρότερη κατάσταση.

Ήρθε αυτός ο άνθρωπος με όλα τα λάθη που έχει κάνει και μας έφερε σε πέντε χρόνια από την τρίτη Εθνική στην τρίτη θέση της πρώτης.

Για το επόμενο βήμα:

Για να μεγαλώσει ο Άρης χρειάζονται χρήματα, αυτός που έχει χρήματα είναι στο τέλος αυτός που πηγαίνει ψηλότερα τις περισσότερες φορές.

Τα χρήματα δεν προέρχονται μόνο από τον ιδιοκτήτη αλλά και από τον κόσμο της ομάδας που είναι ο βασικός χρηματοδότης σε όλο τον κόσμο, όχι μόνο στην Ελλάδα.

Αυτό δεν αφορά τα εισιτήρια αλλά την εμπορικότητα, όταν οι διαφημίσεις της πουλάνε οπουδήποτε είναι σημαντικό. Οι Ασιάτες μπορεί ποτέ να μην πάνε στο Μάντσεστερ αλλά θα αγοράσουν κάτι που θα έχει το σήμα της επάνω.

Αυτό που μπορούμε να κάνουμε εμείς είναι αυτήν την στιγμή να πέσουμε πάνω στα εισιτήρια διαρκείας.

Για το ότι ο Άρης πρέπει να διεκδικεί:

Πρέπει να διεκδικήσουμε πράγματα για τον σύλλογο, από τα πιο απλά πράγματα. Από το πάρκινγκ που μας είχε υποσχεθεί ο δήμαρχος ότι θα το προχωρούσε όπως και οι υπόλοιποι υποψήφιοι.

Μιλάμε για ένα από τα πιο απλά πράγματα που μπορείς να κάνεις, αναφερόμαστε σε αναξιοποίητα δημοτικά οικόπεδα, μιλάμε για κακοδιαχείριση και αμέλεια.

Για τον Φ.Μητρούδη:

Ο κ.Μητρούδης είναι ένα πρόσωπο καταδικασμένο στην σκέψη του Αρειανού κόσμου για τον τρόπο που φέρθηκε στον κορυφαίο αθλητή της χώρας, τον Νίκο Γκάλη. Οι παλαιότεροι θυμούνται τι φωνάζαμε τότε στον κ.Μητρούδη.

Τώρα είναι ένας υπερήλικας που δεν έχει με τι άλλο να ασχοληθεί και εκτοξεύει πυροτεχνήματα για να ασχοληθεί ο κόσμος μαζί του. Είναι ένας άνθρωπος που πρέπει να αγνοούμε παντελώς.

Για τον Μάντζιο:

Θεωρώ αυτονόητο ότι θα μείνει ο Μάντζιος, πρέπει να μείνει. Θεωρώ αδιανόητο να φύγει προπονητής ο οποίος ξεπέρασε ομάδες με διπλάσιο και περισσότερο μπάτζετ από αυτό που ο ίδιος διέθετε.

Για να κάνεις ομάδα πρέπει να κρατήσεις τους προπονητές για πολλά χρόνια, αυτό πρέπει να κάνει και ο Άρης.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button