Μπάσκετ

Χριστοδουλόπουλος: «Δεν θέλω να κατεβάσω τον Πανιώνιο Α1, θέλω να πουλήσω»

Την απόφασή του να πουλήσει τις μετοχές της ΚΑΕ Πανιώνιος που έχει στην κατοχή του έκανε γνωστή ο Γιώργος Χριστοδουλόπουλος.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα panioniaidea.gr επεσήμανε ότι δεν θέλει να κατεβάσει την ομάδα στην Α1 εκτιμώντας ότι δύσκολα θα βρεθούν ομάδες που θα μπορέσουν να δώσουν 200.000 ευρώ για να παίξουν στην πρώτη κατηγορία.

“Αυτή τη στιγμή τα χρέη είναι 105.000 ευρώ. Δίνοντας κάποιος αυτό το ποσό, τα χρέη σβήνουν. Επίσης υπάρχει το ποσό των 60.000 ευρώ της εγγυητικής. Και λέω 60.000 διότι πιστεύω πως δύσκολα οι ομάδες θα μπορέσουν να δώσουν 200.000 ευρώ για να αγωνιστούν στη Basket League. Για το λόγο αυτό υπάρχει και η παράταση ενός μήνα από τον ΕΣΑΚΕ”, ανέφερε και συνέχισε εξηγώντας την απόφασή του…

“Το έχω πει και θα το ξαναπώ. Αν εγώ θέλω να κατεβάσω την ομάδα στην Α1 μπορώ να το κάνω. Δεν θέλω όμως. Θέλω να πουλήσω. Αν δεν βρεθεί λοιπόν κάποιος η ομάδα θα πάει στη Β’ Εθνική. Αν και μαθαίνω πως ούτε στη Β’ Εθνική θα μπορέσει να σταθεί η ομάδα, διότι το ποσό που απαιτείται δεν μπορεί να το δώσει ο Ερασιτέχνης”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button