ΔιεθνήΜπάσκετ

Χεζόνια: Η Marca αναφέρει πως η υπόθεση με την Μπαρτσελόνα θα λυθεί στα δικαστήρια

Χεζόνια και Μπαρτσελόνα μπορεί να φτάσουν ως τα δικαστήρια, για να λύσουν τη διαφορά τους σχετικά με το προσύμφωνο που φαίνεται πως είχε υπογράψει ο Κροάτης.

Δεν έχει τελειωμό η υπόθεση του Μάριο Χεζόνια! Ο Κροάτης φόργουορντ άνοιξε τους… ασκούς του Αιόλου μετά τις δηλώσεις του στο φινάλε των τελικών της Liga Endesa, τονίζοντας πως θέλει να φέρει περισσότερους τίτλους στη Ρεάλ.

Με τον ίδιο, όπως ανέφερε τότε η MARCA, να έχει ήδη υπογράψει προσύμφωνο με την Μπαρτσελόνα. Κάτι που μπορεί να φέρει τις δύο πλευρές στα δικαστήρια. Οι Καταλανοί αποφάσισαν να μην ασχοληθούν πλέον με την περίπτωση του Χεζόνια, που εξετάζει παράλληλα και τις επιλογές του στο NBA και η MARCA επιμένει στο ρεπορτάζ της.

Μιας και υπήρχε όντως το προσύμφωνο, πλέον η Μπαρτσελόνα μπορεί και να… μπλέξει. Αν κριθεί πως η συμφωνία είχε δεσμευτικό χαρακτήρα και οι Καταλανοί δεν μπορούν να απαλλαγούν, τότε ενδέχεται να χρειαστεί να πληρώσουν τον Χεζόνια, όπως αναφέρεται στο σχετικό ρεπορτάζ!

Κάτι που θα φέρει σε αρκετά δύσκολη θέση την Μπαρτσελόνα, που ως σύλλογος δε βρίσκεται στην καλύτερη στιγμή της στο συγκεκριμένο κομμάτι.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button