Ποδόσφαιρο

Χαραλαμπίδης: «Μου έχουν μείνει τα ντέρμπι και η Ευρώπη, νιώθω Αρειανός»

Στο Yellow Radio 101,7 και στην εκπομπή «Αθλητικό X-Press» φιλοξενήθηκε ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη, Κώστας Χαραλαμπίδης.

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα:

Για το χθεσινό ντέρμπι:

Ήταν ένα αμφίροπο παιχνίδι. Ο Άρης είχε κάποια πίεση αλλά δεν είχε την ουσία. Ενώ έχει καλή κυκλοφορία η ομάδα είναι σφιχτή, δεν έρχεται το γκολ. Αυτό θεωρώ ότι λείπει τώρα από τον Άρη.

Για το τι μπορεί να πετύχει ο Άρης:

Ο Άρης θα βγει σίγουρα στην Ευρώπη, είναι από τις ομάδες που είχε πολύ καλό πρωτάθλημα. Δεν πρέπει να στεκόμαστε σε ένα μεμονωμένο ματς, είναι ντέρμπι αλλά και ο ΠΑΟΚ έχανε όλα τα υπόλοιπα ματς.

Για το ότι ο Άρης ψάχνει εδώ και χρόνια έναν καλό φορ:

Πιστεύω ότι τους σέντερ φορ που φέρνει η ομάδα τους φορτώνει με πολύ στρες, ότι πρέπει να σκοράρουν οπωσδήποτε. Δεν κοιτάμε την συνολική εικόνα ενός παίκτη. Το ότι ανοίγει διαδρόμους, το ότι είναι στήριγμα. Φυσικά βέβαια χρειάζεται και το γκολ.

Για τον Μήτρογλου:

Όταν προέκυψε η μεταγραφή του Μήτρογλου ήμουν αρνητικός, ήθελα τον Μπαράλες επειδή είχε ρυθμό και ήταν πιο έτοιμος. Φέτος ο Μήτρογλου δεν νομίζω να βοηθήσει, για του χρόνου δεν ξέρω.

Για τον Μάνο:

Ο Μάνος μου αρέσει, είναι καλός φορ, τρέχει, πασάρει μαρκάρει, είναι θετικός. Δεν μπορεί να του καταλογίσεις κάποια ευθύνη.

Για τον Μάντζιο:

Πριν τον αγώνα κάνεις κάποιες σκέψεις, κάποιες επιλογές. Μερικές φορές δεν σου βγαίνουν, μερικές φορές βγαίνουν ανάποδα. Εγώ δεν καταλογίζω ευθύνες στον Μάντζιο, ο Άρης έχει κάνει μία καλή πορεία παίζοντας καλό ποδόσφαιρο.

Για το τι θυμάται από τον Άρη:

Θυμάμαι τα ντέρμπι που είναι μεγάλα παιχνίδια και είχαν πάντα ενδιαφέρον. Θυμάμαι την Ευρώπη, παίξαμε με την μεγάλη Λόκερεν που είχε εξαιρετικούς παίκτες.

Η μεταγραφή μου στον Άρη ήταν κάτι ξεχωριστό, σε μία ομάδα με τόση ιστορία και τόσο μεγάλους παίκτες, νιώθω Αρειανός, είμαι Αρειανός.Εγώ ήρθα την χρονιά που ο Άρης ενώ είχε βγει πρωταθλητής, του έκλεψαν το πρωτάθλημα με το μπαράζ. Κρίμα που στην συνέχεια η ομάδα βυθίστηκε στην εσωστρέφεια και ‘έφαγε’ τα παιδιά της. Η εσωστρέφεια δεν είναι καλός σύμβουλος, χρειάζεται στήριξη στην ομάδα. Πάντως, εξωαγωνιστικά τότε ήταν ακόμη χειρότερα με το ΠΟΚ δεν υπήρχε τηλεόραση δείχνανε στιγμιότυπα και αυτά που θέλανε και οι «παράγκες» στις δόξες τους. Η εισβολή της Τηλεόρασης με τις μεταδόσεις τι ρόλο έπαιξε ώστε να αδειάσουν τα γήπεδα και οι αγώνες να γίνονται με ελάχιστους θεατές; Εγώ θυμάμαι ότι μετά την προετοιμασία γινόταν φιλικό με τον ΠΑΟΚ και παίξαμε μπροστά σε 40 χιλιάδες κόσμο. Με το χέρι στην καρδιά, ο ‘Αρης η πιο αδικημένη ομάδα όλης της Ελλάδας, όλα τα χρόνια.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button