Ποδόσφαιρο

Χαμός με Ουάρντα! Καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση σε νεαρή Ελληνίδα (video)

Μεγάλες διαστάσεις έχουν πάρει στον Τύπο της Αιγύπτου οι καταγγελίες που έκανε μία 22χρονη κοπέλα ελληνικής καταγωγής που μένει μόνιμα στο Ντουμπάι και η οποία υποστηρίζει πως δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση από τον Αμρ Ουάρντα!

Όπως αναφέρει ο filathlos.gr

«Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η Φαίδρα Γκουγκούλη, περί ης ο λόγος, ο διεθνής άσος του Δικέφαλου του Βορρά είχε επικοινωνία μαζί της εδώ και καιρό. Μάλιστα, της είχε ζητήσει ουκ ολίγες φορές να συναντηθούν από κοντά. Ωστόσο, η 22χρονη ήταν αρνητική.

Όμως, η συγκεκριμένη εξέλιξη φαίνεται πως δεν άρεσε καθόλου στον Αιγύπτιο άσο, ο οποίος, όπως τονίζεται, άρχισε να την βρίζει και να την απειλεί πως θα στείλει τα μηνύματα στους γονείς της.

Πάντως, η Φαίδρα Γκουγκούλη, σε δηλώσεις της στην ιστοσελίδα «albawabhnews.com» τόνισε πως θα καταφύγει στη δικαιοσύνη, ενώ μετά την δημοσιοποίηση των κατηγοριών για τη… δράση του Ουάρντα, πολλές κοπέλες από την Ελλάδα και την Αίγυπτο ήρθαν σε επικοινωνία μαζί της, υποστηρίζοντας πως και αυτές έχουν υποστεί ανάλογη παρενόχληση από τον μεσοεπιθετικό του ΠΑΟΚ.

Δημοσιογράφοι από την Αίγυπτο θέλησαν να έρθουν σε επικοινωνία με τον 27χρονο ποδοσφαιριστή, ο οποίος τόνισε πως έχει κλείσει τους λογαριασμούς του στα social media, υποστηρίζοντας παράλληλα πως τις τελευταίες 45 μέρες είχε πέσει θύμα χάκερ, οι οποίοι πήραν τον έλεγχο των προσωπικών του λογαριασμών».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button