Ποδόσφαιρο

Χαβίτο: «Όταν έφυγα από τον Άρη ήμουν χάλια – Ευχαριστώ τον κόσμο για την αγάπη»

Ο Χαβιέρ Χαβίτο μίλησε για τον Άρη και τις αναμνήσεις που του άφησε το πέρασμα του από την ομάδα, καθώς και για τη φετινή χρονιά των κιτρινόμαυρων.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Η Θεσσαλονίκη σου αρέσει σαν πόλη;
Ναι πολύ και σε εμένα, αλλά και στην οικογένεια μου, είναι το δεύτερο μας σπίτι.

Πώς ένιωσες όταν έβαλες το γκολ με την Ατλέτικο;
Όνειρο!! Ήταν τέλεια νύχτα! Κερδίσαμε και έβαλα το γκολ εγώ απέναντι στην πρωταθλήτρια Ευρώπης και ήταν ισπανική ομάδα. Μοναδική νύχτα.

Παρακολουθείς τον Άρη και αν ναι πώς πιστεύεις ότι θα τα πάει την φετινή σεζόν;
Ναι όσο μπορώ από το Ίντερνετ και από φίλους. Θέλω και περιμένω να πάει τουλάχιστον στις θέσεις για Ευρώπη.

Πώς ένιωσες όταν αποχώρησες από την ομάδα;
Χάλια. Ήμουνα πολλά χρόνια εκεί δεν το ήθελα αλλά η στιγμή για ομάδα δεν ήταν καθόλου καλή. Ήταν πολύ δύσκολο για μένα και την οικογένειά μου.

Ποιες ήταν οι καλύτερες κερκίδες που είχες δει και απέναντι σε ποια ομάδα;
Έχω τρεις στιγμές χαραγμένες μέσα στο μυαλό για πάντα. Τον τελικό στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό. Τον αγώνα με την Ατλέτικο στην Θεσσαλονίκη. Και με την Σαραγόσα στην Ισπανία.

Και τέλος ένα μήνυμα που θες να στείλεις στον κόσμο του Άρη;
Να είναι πάντα δίπλα στην ομάδα.
Λίγο υπομονή και θα έρθουν καλές στιγμές με το χρόνο. Και για μέρους μου ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ για την αγάπη που μου δώσατε όλα αυτά τα χρόνια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

JAVITO Ο ΘΡΎΛΟΣ ΤΟΥ ΆΡΗ ΜΑΣ. Έχουμε την χαρά και την τιμή να φιλοξενούμε τον θρύλο javito. -Η Θεσσαλονίκη σου αρέσει σαν πόλη; -Ναι πολύ και σε εμενα αλλα και στην οικογένεια μου,ειναι το δεύτερο μας σπίτι. -Πως ένιωσες όταν εβαλες το γκολ με την ΑΤΛΈΤΙΚΟ; -Όνειρο!! Ηταν τέλεια νύχτα! Κερδίσαμε και έβαλα το γκολ εγω απέναντι στην πρωταθλήτρια Ευρώπης και ηταν ισπανική ομάδα. Μοναδική νυχτα. -Παρακολουθείς τον Άρη και αν ναι πως πιστεύεις θα τα πάει την φετινή σεζόν; -Ναι οσο μπορώ από το Ίντερνετ και απο φίλους. θέλω και περιμένω να πάει τουλάχιστον στις θέσεις για Ευρώπη. -Πως ένιωσες όταν αποχώρησες απο την ομάδα; -Χάλια. Ήμουνα πολλά χρόνια εκει δεν το ηθελα αλλά η στιγμή για ομάδα δεν ηταν καθόλου καλή. Ηταν πολύ δυσκολο για μενα και για οικογεινεα μου. -Ποιες ηταν η καλύτερες κερκίδες που είχες δει και απέναντι σε ποια ομάδα; – Εχω τρεις στιγμές χαραγμένες μέσα στο μυαλό για πάντα.Τον Τελικό στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό. Των αγώνα με την ατλετικο στην Θεσσαλονίκη. Και με την Σαραγόσα στην Ισπανία. -Και τέλος ενα μήνυμα που θες να στείλεις στον κόσμο του Άρη; -Να είναι πάντα δίπλα στην ομάδα. Λίγο υπομονή και θα έρθουν καλές στιγμές με το χρόνο. Και για μέρους μου ενα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ για την αγάπη που μου δώσατε ολα αυτα τα χρόνια. Σε ευχαριστούμε πολύ javito. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . @javito_peral_20 #arissuper3 #arisfc #ARISFamily #ARISFC #aris💛🖤 #aris_thessalonikis_1914 #🖋️✍️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aris_thessalonikis_1914 (@aris_thessalonikis_1914) στις

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button