Μπάσκετ

Χέρμπερτ: “Δεν ξέρω πώς θα περιορίσουμε τον Γιάννη”

Ο Γκόρντον Χέρμπερτ δήλωσε ενόψει του αυριανού (13/9) προημιτελικού της Γερμανίας με την Ελλάδα, ότι δεν ξέρει με ποιον τρόπο θα σταματήσει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ενώ τόνισε ότι κλειδί για το παιχνίδι θα είναι η άμυνα της ομάδας του στο ανοιχτό γήπεδο.

Ο περιορισμός του Γιάννη Αντετοκούνμπο είναι αυτό που υπάρχει στο μυαλό του Γκόρντον Χέρμπερτ. Δεν ξέρει ακόμα όμως πώς θα τον αντιμετωπίσει στον αυριανό (13/9) αγώνα της Γερμανίας με την Ελλάδα (21:30, ΕΡΤ1) για την προημιτελική φάση του EuroBasket 2022.

Ο τεχνικός των Γερμανών κλήθηκε να σχολιάσει το συναπάντημα με την Ελλάδα και ήταν ειλικρινής για το ποια θεωρεί ότι θα είναι τα κλειδιά του αγώνα. “Πρώτον η άμυνα στο transition θα είναι σημαντική” ανέφερε αρχικά ο Χέρμπερτ, για να προσθέσει στην συνέχεια: “Δεύτερον πρέπει να περιορίσουμε τον Γιάννη. Δεν ξέρω ακόμα πώς, ελπίζω να βρούμε τον τρόπο αύριο. Τρίτον, πρέπει να παίξουμε το παιχνίδι μας”.

Νωρίτερα ο άλλοτε τεχνικός του Άρη έπλεξε το εγκώμιο της Ελλάδας και του Γιάννη, λέγοντας: “Παίζουμε κόντρα σε μία από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο και έναν από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο”.

Αναφερόμενος τέλος στην κατάσταση των τραυματιών (Βάγκνερ, Γουάιλερ-Μπαμπ) και του ασθενή Φόγτκμαν τόνισε: “Είναι τουρνουά επιβίωσης. Έχουμε τραυματισμούς, έναν άρρωστο (Φόγκτμαν). Πρέπει να δούμε αύριο. Δεν μπορώ να πω τώρα. Πιθανότατα θα αποφασίσουμε αύριο. Κανείς δεν προπονήθηκε σήμερα, έχουμε μείνει με 9 παίκτες και θα δούμε τι θα γίνει αύριο”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button