ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Χάνει το υπόλοιπο της σεζόν ο Κιάερ, ψάχνει στόπερ η Μίλαν!

Ο Σιμόν Κιάερ της Μίλαν αναμένεται να χάσει το υπόλοιπο της τρέχουσας σεζόν, μετά τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη με αποτέλεσμα τον Γενάρη, η Μίλαν να βρει στην αγορά για την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού.

Ο 32χρονος Δανός κεντρικός αμυντικός τραυματίστηκε στα πρώτα λεπτά του αγώνα με την Τζένοα την περασμένη Τετάρτη (01/12) και οι εξετάσεις έδειξαν πρόβλημα στους συνδέσμους του αριστερού του γονάτου. Ο Κιάερ θα υποβληθεί άμεσα σε χειρουργική επέμβαση και σύμφωνα με την «Gazzetta dello Sport», δεν αναμένεται να επιστρέψει σύντομα στα γήπεδα.

Οπως αναφέρει το ιταλικό δημοσίευμα, ο έμπειρος στόπερ θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον έξι μήνες, πράγμα που σημαίνει ότι η φετινή σεζόν τελειώνει εδώ, για τον ίδιο. Εως τώρα πρόλαβε να αγωνιστεί σε 14 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ πρόσφατα υπέγραψε διετής επέκταση συμβολαίου με τους «ροσονέρι».

Η διοίκηση της Μίλαν βλέποντας την κατάσταση με τον Κιάερ θα κινηθεί για την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού τον Γενάρη, μιας και πλέον ο Στέφανο Πιόλι έχει διαθέσιμους μόνο τους Ματέο Γκάμπια, Φικάγιο Τομόρι και Αλέσιο Ρομανιόλι για το κέντρο της άμυνας.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button