Γενικά

Χάλκινος ο Καραλής!

Ο σπουδαίος Εμμανουήλ Καραλής με άλμα στα 5.90 στον τελικό του επί κοντώ κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, γράφοντας ιστορία!

Σε έναν αγώνα που κόβει την ανάσα, ο νεαρός αθλητής έφτασε κοντά στα 6 μέτρα, καταρρίπτοντας κάθε προσδοκία. Με ένα ονειρεμένο άλμα στα 5,90 μ., εξασφάλισε μια θέση στο βάθρο, χαμένος στις αγκαλιές των αγαπημένων του.

Ξεκινώντας από τα 5,50 μ., ο Καραλής έδειξε την αποφασιστικότητά του. Η τύχη ήταν σύμμαχος, καθώς ο πήχης έμεινε στη θέση του, δίνοντας ένα καλό οιωνό για τη συνέχεια. Στα 5,70 μ. και 5,80 μ., ο Έλληνας αθλητής ήταν ασταμάτητος, πανηγυρίζοντας κάθε επιτυχία με πάθος.

Στα 5,85 μ., η μάχη έγινε σκληρή. Ο Καραλής, όμως, δεν πτοήθηκε. Με ένα τρομερό άλμα ξεπέρασε τον πήχη, φωνάζοντας δυνατά από χαρά. Η συγκίνηση ήταν μεγάλη τόσο για τον ίδιο, όσο και για τον πατέρα και προπονητή του.

Στα 5,90 μ., ο Καραλής μοιράστηκε την πρωτιά με τον Ντουπλάντις και τον Σασμά. Η αγωνία κορυφώθηκε, καθώς οι άλτες προσπαθούσαν να ξεπεράσουν τα όριά τους. Ο Καραλής, όμως, ήταν αποφασισμένος. Με ένα άλμα που άφησε άφωνο το κοινό, πέρασε τα 5,90 μ., εξασφαλίζοντας ένα σπουδαίο μετάλλιο. Στα 6,00μ. οι προσπάθειες του Καραλή ήταν άκυρες. Τη 2η θέση πήρε ο Σαμ Κέντρικς με άλμα στα 6,00μ.

Φυσικά, την πρώτη θέση πήρε ο απίστευτος Σουηδός Άρμαντ Ντουπλάντις, που συνεχίζει ακόμα μόνος του τον αγώνα. Μένει να δούμε αν θα σπάσει το παγκόσμιο ρεκόρ του 6.24, το οποίο ασφαλώς και ανήκει στον ίδιο.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button