Μπάσκετ

Χάγκινς: «Μου ταιριάζουν το στιλ του Άρη και… η τρέλα των φιλάθλων του»

Ο Τζος Χάγκινς είναι ο πρώτος ξένος παίκτης που συμφώνησε με τον Άρη για τη νέα αγωνιστική περίοδο, αν και δεν είναι τόσο… ξένος στην Ελλάδα και ειδικότερα στη Θεσσαλονίκη.

Ο 28χρονος Αμερικανός γκαρντ ετοιμάζεται για την 3η σεζόν του στην Ελλάδα, αφού το 2020-21 αγωνίστηκε στον Ηρακλή και πέρυσι στο Περιστέρι και δεν κρύβει την ανυπομονησία του για να φορέσει τα κιτρινόμαυρα του Άρη και να αγωνιστεί στο «Nick Galis Hall».

«Είμαι ενθουσιασμένος που αποτελώ πλέον μέλος του Άρη. Πέρυσι παρακολούθησα αγώνες της ομάδας και μου έκανε μεγάλη εντύπωση η σκληράδα και η ένταση με την οποία έπαιζε ο Άρης. Αυτό είναι και το δικό μου στιλ και ανυπομονώ να έρθω στη Θεσσαλονίκη και να φέρω… μαζί μου την ενέργεια που έχω, αλλά και να παίξω μπροστά στους φιλάθλους μας».

Ο Χάγκινς έχει σημαντική εμπειρία από την Ευρώπη και δη από την Ελλάδα και θεωρεί ότι αυτό είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα. «Σίγουρα, όσο μεγαλύτερη εμπειρία έχεις, τόσο πιο εύκολα προσαρμόζεσαι στα «θέλω» της ομάδας. Γνωρίζω το ελληνικό πρωτάθλημα, είναι σκληρό και με πολλή τακτική και από την πλευρά μου θα προσπαθήσω να μεταδώσω τις εμπειρίες μου στους πιο νέους συμπαίκτες μου», τονίζει.

Ο Αμερικανός άσος έχει μιλήσει με τον Γιάννη Καστρίτη για το παιχνίδι της ομάδας, αλλά και τον δικό του ρόλο σ’ αυτήν. Ποιος θα είναι αυτός; «Ο κόουτς μού ζήτησε να κάνω τα plays της ομάδας και να παίρνω την ομάδα πάνω μου στις κρίσιμες στιγμές. Πιστεύω ότι θα φτιάξουμε ένα σύνολο που θα παίζει με πολύ πάθος, πολύ… αγριεμένα κι αυτό μου αρέσει».

Νωρίτερα ο Χάγκινς έκανε αναφορά στους φίλους του Άρη. «Ξέρω ότι ήρθα σε μία ιστορική ομάδα με πολλούς τίτλους. Ο μάνατζέρ μου, μου είπε πολλά για την ιστορία του Άρη και ήδη έχω πάρει μία γεύση από την έδρα μας, μέσω των βίντεο. Ποιος παίκτης δε θέλει να αγωνίζεται σε τέτοια ατμόσφαιρα; Αυτή η… τρελή ατμόσφαιρα την οποία δημιουργούν οι φίλοι του Άρη, μου ταιριάζει απόλυτα. Πιστεύω ότι θα ζήσουμε πολλές ωραίες στιγμές στο γήπεδό μας».

Αντ’ επιλόγου, το μήνυμά του προς τους φίλους του Άρη. «Να είναι έτοιμοι για να δουν ωραία πράγματα φέτος. Η ομάδα έκανε μία καλή πορεία πέρυσι, έχει εξαιρετικό κόουτς και καλούς Έλληνες παίκτες. Φέτος πιστεύω ότι θα πάμε ακόμα καλύτερα. Με τη δική τους βοήθεια από την εξέδρα, θέλουμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button