Διεθνή

Φόντεν: «Το σημαντικότερο παιχνίδι της καριέρας μου ο τελικός του Euro»

Τι δήλωσε ο ποδοσφαιριστής της Αγγλίας ενόψει το μεγάλου τελικού.

Τρία χρόνια μετά από την παρουσία του στον τελικό του Euro 2020, ως μέλος της αποστολής της Αγγλίας, ο Φιλ Φόντεν είναι έτοιμος να ξαναζήσει αυτή την φοβερή ποδοσφαιρική εμπειρία, επιθυμώντας αυτή τη φορά να είναι στη μεριά των νικητών και να πανηγυρίσει τον πρώτο τίτλο της καριέρας του σε εθνικό επίπεδο.

Απαραίτητη προϋπόθεση για να το πετύχει αυτό είναι τα “τρία λιοντάρια” να νικήσουν την εξαιρετική Ισπανία στον κυριακάτικο τελικό του Euro 2024, με τον μεσοεπιθετικό της Μάντσεστερ Σίτι να μην κρύβει την ανυπομονησία του για το ματς με δηλώσεις του:

“Στον ημιτελικό έμοιαζα περισσότερο με τον παίκτη που βλέπουμε στην Μάντσεστερ Σίτι. Το πιο σημαντικό πράγμα ήταν η νίκη της ομάδας αλλά αισθάνομαι ότι απέναντι στην Ολλανδία ήταν πιθανότατα το καλύτερο παιχνίδι μου με τη φανέλα της Αγγλίας”, τόνισε αρχικά ο 24χρονος άσος, για να προσθέσει με νόημα:

“Είμαι ευτυχισμένος. Ο τελικός με την Ισπανία σημαίνει τα πάντα για εμένα. Θα είναι το σημαντικότερο παιχνίδι της καριέρας μου.

Μπορείτε να δείτε το χαμόγελο στο πρόσωπό μου, ανυπομονώ. Πιστεύουμε στις ικανότητές μας, ξέρουμε ότι η Ισπανία είναι μία φανταστική ομάδα με τον τρόπο που κρατάει τη μπάλα αλλά εμείς ξέρουμε τα δυνατά σημεία μας.

Αυτός ο αγώνας μπορεί να αλλάξει τις ζωές μας”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button