Ποδόσφαιρο

Φριλίγγος: «Ο Άρης είναι ομάδα για δεύτερη θέση, πολύ καλή δουλειά από Μάντζιο»

Στο Yellow Radio 101,7 και στην εκπομπή «Αθλητικό X-Press» φιλοξενήθηκε ο πρώην γενικός αρχηγός του Άρη και επί χρόνια μέλος του Απόλλωνα Σμύρνης, Στάθης Φρυλίγγος.

Aναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα:

Αρχικά για το Απόλλων-Άρης είπε:

Η νίκη του Άρη είναι απόλυτα δίκαιη και θα μπορούσε να είναι πιο άνετη. Ο Απόλλων δεν με ικανοποίησε, για εμένα υστέρησε σε σχέση με άλλα παιχνίδια. Είχε κυκλοφορία της μπάλας στο δεύτερο ημίχρονο, δεν είχε όμως την μεγάλη φάση.

Για το ότι ο Άρης έριξε ρυθμό στο δεύτερο ημίχρονο:

Ο Άρης είχε πάρα πολλά παιχνίδια και για εμένα σωστά έκανε ο προπονητής και στο δεύτερο ημίχρονο έκανε μία καλύτερη διαχείριση ώστε ο Απόλλων να έχει την κυκλοφορία αλλά να μην κινδυνεύσει.

Για τον Γιώργο Δεληζήση:

Είναι η συμπάθεια μου, τον έχω μέσα στην καρδιά μου. Σίγουρα και αυτός ένιωσε περίεργα. Έπαιξε σαν αντίπαλος αρχηγός στο γήπεδο μίας ομάδας με την οποία ανδρώθηκε ως αρχηγός.

Για τον Άκη Μάντζιο

Είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές με τον οποίο είχα συνεργαστεί. Είχα, έχω και θα έχω άριστες σχέσεις μαζί του. Τα συμπεράσματα μου για εκείνον τα έχω βγάλει. Και βλέπεις ότι αυτά που λέω, αυτά γίνονται.

Για τα παιχνίδια που δεν πήγαν καλά:

Πιστεύω ότι με την Λαμία έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο η κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου. Ευτύχησε η Λαμία να βάλει δύο γκολ, και σε ένα τέτοιο απαίσιο γήπεδο ο Άρη δεν μπορεί να παίξει μπάλα.

Έτσι κι αλλιώς κάποια στιγμή θα έχεις μερικά στραβοπατήματα, είναι επόμενο και λογικό.

Για τον Μήτρογλου:

Δεν ξέρω πως θα είναι το παιδί. Λείπει από το Ελληνικό πρωτάθλημα, και εκεί που ήταν του λείπει παιχνίδια. Το γκολ όμως είναι μία τέχνη που δεν ξεχνιέται, νομίζω ότι θα προσαρμοστεί εύκολα και θα γίνει ο Μήτρογλου που ξέραμε.

Και ο Άρης θα βοηθήσει τον Μήτρογλου, αλλά και ο Μήτρογλου θα βοηθήσει τον Άρη, υπάρχουν τέτοια παραδείγματα στο παρελθόν.

Για το μέχρι που θα φτάσει ο Άρης:

Πιστεύω ότι ο Άρης την δεύτερη θέση με λίγη προσοχή την έχει σίγουρη. Με προσοχή και σωστή διαχείριση από το τεχνικό τιμ, για το οποίο δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα γίνει.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button