Ποδόσφαιρο

“Φουλάρει” για Καραϊσκάκης

Με ιδανικό τρόπο ξεκίνησε το οκταήμερο των τριών αγώνων για τον Άρη, το οποίο συνεχίζεται με την πολύ δύσκολη αποστολή κόντρα στον Ολυμπιακό αύριο (27/09) στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”.

Το ματς με τον Παναιτωλικό έχει μπει στο “αρχείο” και από χθες ξεκίνησε η μίνι προετοιμασία για την αναμέτρηση με τους “ερυθρόλευκους” και κάποια ερωτηματικά για τον Άκη Μάντζιο.

Ο Λούκας Ρουπ δεν υπολογίζεται και η σημερινή προπόνηση είναι αρκετά κρίσιμη για τον Νέβεν Τζούρασεκ. Ο Κροάτης δεν προπονήθηκε ούτε χθες και εάν σήμερα μπει στο πρόγραμμα, ίσως προλάβει να είναι στην αποστολή για το “Καραϊσσκάκης”.

Ο Μάντζιος καλείται να προετοιμάσει την ομάδα για ένα πολύ διαφορετικό παιχνίδι, έχοντας ως “όπλα” την ψυχολογία από τη χθεσινή νίκη και την πλειάδα επιλογών που έχει αυτή τη στιγμή στις περισσότερες θέσεις.

Ο Κάρλσον σκοπίμως προφυλάχθηκε από το ξεκίνημα του ματς με τον Παναιτωλικό, ώστε να είναι πιο έτοιμος για το αυριανό (27/09) ματς, όπως και ο Μοντόγια που πήρε ανάσες και θα είναι πιο “φρέσκος” για ένα απαιτητικό αμυντικά παιχνίδι στον Πειραιά.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button