Ποδόσφαιρο

Φουκίδης “Είχαν όλοι το βλέμμα του Λιονταριού! Νιώθουν Άρη και έχουν… τρέλα μέσα τους”

Στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή “Αθλητικό X-Press” φιλοξενήθηκε ο Απόστολος Φουκίδης και μίλησε για το απίστευτο βίντεο από το Περιστέρι που έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Ένας από τους πιο πιστούς φίλους του Άρη, ο Απόστολος Φουκίδης ήταν μέσα στους Αρειανούς που έζησαν το παιχνίδι του Περιστερίου και την πρόκριση.

Είχε την τύχη να λειτουργήσει ως ένας… άτυπος καμεραμάν καταγράφοντας την στιγμή που αποχωρούσαν οι παίκτες του Άρη στα αποδυτήρια και να «δημιουργήσει» ένα μοναδικό βίντεο κιτρινόμαυρης τρέλας

Αναλυτικά όσα είπε στους Γιώργο Τότσικα και Ιάσονα Μίσχο:

Αρχικά ανέφερε:

Να ξεκινήσω λόγω της ημέρας με το… Αρειανάρα σ’αγαπώ και παντού σ’ακολουθώ.

Η εμπειρία ήταν μεγάλη. Βρέθηκα στο ξενοδοχείο της αποστολής. Τα μάτια των παικτών γυάλιζαν, είχαν το… βλέμμα του λιονταριού ήμουν σίγουρος ότι θα περάσαμε, ήταν συγκλονιστικό.

Ήταν μια εμπειρία ιδιαίτερη για μένα. Η ομάδα ταλαιπωρήθηκε χρόνια, νομίζω ότι τώρα έχουμε βρει τον δρόμο μας και θα ζήσουμε πολλά καλά πράγματα.

Χρειάζεται να στηρίξουμε και τον πρόεδρο, γιατί από όσο βλέπω δεν κάνει απλά αυτό που μπορεί, κάνει περισσότερα από όσα μπορεί.

Ενώ συνέχισε:

Με το που τελείωσε το ματς οι παίκτες γίνανε όλοι μια αγκαλιά. Το τι έγινε στα αποδυτήρια… δεν λέγεται. Το γήπεδο δεν μπορεί να βγει προς τα έξω γιατί έχει συζητήσεις που… δεν μπορούν να ακουστούν.

Ήταν από τις μεγαλύτερες χαρές που πήραμε τα τελευταία χρόνια, αν και είμαι σίγουρος ότι έρχονται και άλλα.

Για το αν ένιωθαν ότι προκρίθηκαν κόντρα σε όλους και σε όλα:

Φυσικά, τα παιδιά το καταλαβαίνουν ότι τρώμε κυνηγητό. Ξέρουν ότι παλεύουν κόντρα σε όλους.

Για αυτό που κράτησε:

Το πιο συγκλονιστικό είναι ότι γνώρισα έναν πιτσιρίκο 15 χρονών από Αθήνα που έγινε Αρειανός από την ΕΡΤ3 που έβλεπε την προσπάθεια της ομάδας τα δύσκολα χρόνια.

Για τον κόσμο που κατάφερε να βρεθεί τελικά δίπλα στην ομάδα:

Είχαν μια συνομιλία Καρυπίδης και Σπανός. Βοήθησε και ο κ.Σπανός να μπορέσουν να μπουν τα παιδιά. Έγινε μεγάλη προσπάθεια για να μπει ο κόσμος, και φυσικά η παρουσία του ήταν συγκλονιστηκή.

Για τους Σάσα και Ροζ:

Ο Σάσα είναι… τρέλα, σαν να γεννήθηκε Αρειανός, άλλη τρέλα. Αυτός και ο Ροζ, είναι απίστευτοι. Είναι πολύ καλά παιδιά. Όλοι είναι πολύ καλά παιδιά, αλλά σε αυτούς βλέπω κάτι ξεχωριστό. Και η κόρη μου έχει τρέλα με τον Ρόουζ.

Νομίζω ότι όσο πάει η ομάδα δένεται περισσότερο, γίνεται οικογένεια.

Ενώ τέλος ανέφερε:

Εγώ θα κάνω μία πρόταση να κάνουμε εμείς ένα έξτρα πριμ για την κατάκτηση του κυπέλλου. Ο καθένας ότι μπορεί, 1 ευρώ, μισό, 5 ευρώ, ότι μπορεί ο καθένας. Και αν δεν κατακτήσουμε το γήπεδο ας πάνε στο μπάσκετ.

Δείτε το “επίμαχο” βίντεο:

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button