Βασικά ΘέματαΠοδόσφαιρο

Φορτσάρει με το… βλέμμα στον Αστέρα

Έπειτα από το ρεπό της Κυριακής, οι ποδοσφαιριστές του Άρη επέστρεψαν από χθες και πάλι στις προπονήσεις, βάζοντας… μπροστά για την επόμενη αγωνιστική υποχρέωση.

Το προσεχές Σάββατο (31/08, 20.00) οι κιτρινόμαυροι υποδέχονται τον Αστέρα Τρίπολης στην πρώτη… παράστασή τους φέτος, σε επίσημο παιχνίδι, στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, χωρίς την παρουσία του κόσμου τους, λόγω της περίεργης απόφασης της ΔΕΑΒ.

Ο Άρης άρχισε με τέσσερις βαθμούς μακριά από την έδρα του, που θα μπορούσαν να είναι περισσότεροι αν οι Τσακαλίδης-Παπαπέτρου δεν ανακάλυπταν πέναλτι στο Περιστέρι.

Πλέον έχουν μπροστά τους την πρόκληση από τη μία να διατηρήσουν το αήττητο και από την άλλη να φτάσουν στους επτά βαθμούς στα πρώτα τρία παιχνίδια του πρωταθλήματος.

Ενόψει Τρίπολης, ο Άκης Μάντζιος θα έχει πλέον περισσότερες αγωνιστικές επιλογές, καθώς επιστρέφει ο Ζουλ, που εξέτισε την ποινή του, αλλά και μία εβδομάδα παραπάνω προπονήσεων με τους παίκτες που εντάχθηκαν πρόσφατα στο ρόστερ.

Θυμίζουμε ότι μετά την αγωνιστική του Σαββατοκύριακου, ακολουθεί διακοπή δύο εβδομάδων, λόγω υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button