Ποδόσφαιρο

Φορτσάρει και αποφασίζει για το ντέρμπι

Στην τελική ευθεία μπήκε η προετοιμασία του Άρη για το ντέρμπι της Κυριακής (19/03, 19.00) κόντρα στον ΠΑΟΚ, με τον Τόλη Τερζή να κάνει δοκιμές ενδεκάδας τις τελευταίες μέρες.

Βέβαια κάποια ερωτηματικά παραμένουν, ενώ προφανώς θα υπάρξουν διαφοροποιήσεις στο βασικό σχήμα σε σχέση με το ματς κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, τόσο λόγω επιστροφών, όσο και λόγω τακτικής.

Ετέμπο και Οντουμπάζιο εξέτισαν τις ποινές τους και επιστρέφουν, ενώ αμφότεροι χτυπούν την πόρτα της ενδεκάδας, με τον πρώτο να παίρνει θέση στα χαφ και τον δεύτερο στο δεξί άκρο της άμυνας αντί του Εμπακατά.

Από εκεί και πέρα η απουσία του Ρουπ, δημιουργεί σκέψεις σχετικά με το ποιος θα παίξει πίσω από τον Καμαρά, που θα είναι στην κορυφή της επίθεσης. Κόντρα στον ΠΑΣ έπαιξε ο Λουίς Πάλμα, ωστόσο η αυξημένη δυσκολία της αυριανής αναμέτρησης φέρνει στο προσκήνιο και την επιλογή της τριάδας των Ετέμπο, Ντουκουρέ και λίγο πιο μπροστά τον Νταρίντα.

Η ομάδα θα προπονηθεί σήμερα το απόγευμα στο Δασυγένειο κι ενδεχομένως να φανούν περισσότερα πράγματα σχετικά με το βασικό σχήμα των κιτρινόμαυρων.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button