Ποδόσφαιρο

Φονσίνιο: Ποιος είναι ο μικρός αδερφός του Ζερβίνιο, που θέλει να παίξει μαζί του

Tα χρόνια για τον Ζερβινιό περνάνε, με τον μικρό του αδερφό να θέλει να προλάβει να παίξει στην ίδια ομάδα μαζί του πριν ο πρώτος αποσυρθεί από το ποδόσφαιρο.

Ένα κάλεσμα στον Άρη Θεσαλονίκης; Αυτό αναρωτιέται το linfodrome αναφερόμενο στις δηλώσεις του Φορισίνιο, του αδερφού του Ζερβινιό. Ο 25χρονος μίλησε εφ όλης της ύλης και δε παρέλειψε να αναφερθεί στην προσδοκία του να παίξει μαζί με τον -πλέον- παίκτη του Άρη. «Είναι το όνειρο μου να παίξω μαζί με τον μεγάλο αδερφό μου πριν αποσυρθεί από το ποδόσφαιρο, θα ήταν κάτι σπουδαίο» δήλωσε.

Ποιος είναι όμως ο Φορισίνιο; Η αλήθεια είναι ότι μέχρι στιγμής, στα 25 του χρόνια δεν έχει καταφέρει να αποδώσει στο ίδιο επίπεδο που το είχε κάνει ο αδερφός του. Έχει αγωνιστεί σε Ακτή Ελεφαντοστού, Αίγυπτο και Λιβύη με τωρινή ομάδα του την Αλ Ιτιχάντ από την Τρίπολη.

Έχει συμμετοχές στο Αφρικανικό τσάμπιονς λιγκ και στα Confederations Cup της ίδιας Ηπείρου, ενώ πέρυσι ήταν δανεικός στην Αλ Μαντίνα.

Παρά τα «θέλω» του ίδιου, δε φαίνεται πιθανό να κάνει το όνειρο της συνύπαρξης του με τον Ζερβινιό πράξη την επόμενη διετία…

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button