Ποδόσφαιρο

Φιλική νίκη του ΟΦΗ επί του Αστέρα (video)

Ο ΟΦΗ πέρασε στον τελικό του φιλανθρωπικού τουρνουά που διεξάγεται στο Βόλο, με τους Κρητικούς να επικρατούν του Αστέρα Τρίπολης με 1-0.

Σε ένα παιχνίδι που σίγουρα το τελικό σκορ αδικεί την εικόνα του ματς, ο ΟΦΗ νίκησε τον Αστέρα Τρίπολης στο τουρνουά που διεξάγεται στο Βόλο. Ένα τουρνουά φιλανθρωπικού χαρακτήρα, καθώς διεξάγεται με σκοπό την ενίσχυση του Ορφανοτροφείου Βόλου και του ιδρύματος ΕΛΕΠΑΠ, μιας και όλα τα έσοδα θα διατεθούν σε αυτά τα δύο ιδρύματα.

Ένα πρώτο ημίχρονο που είχε και γκολ και ωραίες φάσεις. Η πρώτη μεγάλη στιγμή ήταν μόλις στο 3′ με τον Γκαρντάφσκι μετά από γύρισμα του Ριέρα να καταφέρνει να στέλνει τη μπάλα άουτ από το ύψος της μικρής περιοχής. Στο 18′ οι Κρητικοί ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ με τον Μπουζούκη να ευστοχεί στο πέναλτι που κέρδισε ο Τοράλ σε ανατροπή του, ενώ στο 23′ ο Καστάνιος έχασε μια νέα μεγάλη ευκαιρία όπως αυτή του Γκαρντάφσκι για να κάνει το 1-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε φάσεις και για τις δύο ομάδες, είτε για να διευρύνουν το προβάδισμα (ΟΦΗ), είτε για να ισοφαρίσουν (Αστέρας Τρίπολης), χωρίς όμως κάποια να σκοράρει με το 1-0 για τους Κρητικούς να μένει ως το τέλος.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button