Μπάσκετ

Φιλική νίκη του Άρη επί της Λάρισας με 75-64

Με 75-64 επικράτησαν οι «κιτρινόμαυροι» επί της Λάρισας στο κλειστό της Νεάπολης, σε φιλικό ματς που έγινε χωρίς θεατές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΡΗΣ:

«Ο ΑΡΗΣ επικράτησε της Λάρισας με 75-64 σε φιλικό παιχνίδι, που έγινε κεκλεισμένων των θυρών στο κλειστό της Νεάπολης. Οι “κίτρινοι” εφάρμοσαν σε συνθήκες αγώνα όσα δουλεύουν στις προπονήσεις το τελευταίο χρονικό διάστημα και ο Σάββας Καμπερίδης έκανε αρκετές δοκιμές, μια εβδομάδα πριν την πρώτη επίσημη αναμέτρηση της νέας σεζόν, κόντρα στον Ιωνικό στην Αθήνα για το Κύπελλο Ελλάδας.

Τα δεκάλεπτα: 15-16, 32-42, 43-54, 64-75

ΛΑΡΙΣΑ (Λίνος Γαβριήλ): Brown 10(2), Goodwin 8, Κώττας, Καμάρας 5, Τσιούλκας, Μόσιαλος, Καμπερίδης 2, Μούρτος 9, Roy 10, Σπυρόπουλος 7(1), Παπαδάκης 13(4).

ΑΡΗΣ (Σάββας Καμπερίδης): DeCosey 7(1), Shuler 9, Chalmers 17(4), Φλιώνης 8(2), Milosevic 10, Νετζήπογλου 2, Σιδηροηλίας 6(1), Κουζέλογλου 4, Σλαφτσάκης 2, Χαριτόπουλος 9, Γεωργάκης 1, Τσιρογιάννης, Πετανίδης,

 *Ο προπονητής του ΑΡΗ δεν είχε στη διάθεσή του τους Δημήτρη Σταμάτη (ενοχλήσεις στο γόνατο) και Δημήτρη Καλαϊτζίδη (θλάση στο δικέφαλο), που είναι τραυματίες και τον Vladimir Dragicevic, ο οποίος έφτασε χθες (18/09) στη Θεσσαλονίκη και προπονήθηκε μόνος του σήμερα (19/09) το πρωί στο “Nick Galis Hall”.

Στη θεσσαλική πόλη ταξίδεψε και ο Πρόεδρος του Α.Σ. ΑΡΗΣ και Αντιπρόεδρος της Κ.Α.Ε., Λευτέρης Αρβανίτης.

*Με τη Λάρισα δεν αγωνίστηκαν οι ασθενείς Jerry Smith και James Webb και ο Brandon Rush, ο οποίος αντιμετωπίζει ένα μικρό πρόβλημα τραυματισμού».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button