Ποδόσφαιρο

Φιέστα για τον Λεβαδειακό με σκόρερ έναν πρώην του Άρη

Πανηγύρισε και τυπικά την άνοδο στην πρώτη κατηγορία η ομάδα της Λειβαδιάς.

Πανηγυρικό ήταν το κλίμα στο γήπεδο της Λιβαδειάς, με τον πρωταθλητή Λεβαδειακό να επικρατεί με 4-0 της ΑΕΚ Β’ και να απολαμβάνει τη φιέστα ανόδου στη Super League. Οι κιτρινόμαυροι απείλησαν δύο φορές στο πρώτο τέταρτο με δοκάρι του Τιεΐ και ανεπανάληπτο τετ-α-τετ του Κάτσικα, αλλά στη συνέχεια ο Λεβαδειακός ανέβασε την απόδοσή του φτάνοντας στη νίκη.

Αρχικά στο 24′ ο Γιαννιώτας με φαλτσαριστό αριστερό σουτ έκανε το 1-0, με τον Λεβαδειακό να φτάνει σε δεύτερο γκολ στο 54′ όταν ο Βήχος με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ έγραψε το 2-0. Με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα οι Βοιωτοί ανέβασαν κι άλλον τον δείκτη του σκορ με κεφαλιά του Τσάπρα, ενώ ο ίδιος παίκτης με ένα ωραίο δεξί σουτ στην κίνηση στο 72′ σκόραρε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο ματς γράφοντας το τελικό 4-0.

Λεβαδειακός (Οφρυδόπουλος): Γκροφ, Σωτηράκος, Βήχος, Λιάγκας, Τσάπρας, Μπελμόντ (58′ Νίκας), Μεχία (76′ Ντεντάκης), Κουϊρουκίδης (58′ Ρομό), Γιαννιώτας, Συμελίδης (67′ Χάμοντ), Κωστή (67′ Πολέτο).

ΑΕΚ Β (Κούστας): Αγγελόπουλος, Κοσίδης, Γεμπόα, Π. Γεωργέας (46′ Γιαννούλης), Κανελλόπουλος (63′ Σκόνδρας), Σαμπανάτζοβιτς, Χριστόπουλος, Πανεράς (63′ Λέλεκας), Κάτσικας (82′ Α. Πήλιος), Γκολφίνος (73′ Α. Γεωργέας), Τιεϊ.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button