Ποδόσφαιρο

«Φευγάτος» από τη Σαουδική Αραβία ο Ζότα, τον θέλει ο Ποστέκογλου στην Τότεναμ

Η Αλ Ιτιχάντ της Σαουδικής Αραβίας είναι η ομάδα στην οποία συνεχίζει την καριέρα του από το φετινό καλοκαίρι ο Ζότα. 

Ο πρώην άσος της Σέλτικ έγινε συμπαίκτης των Καρίμ Μπενζεμά και Ενγκολό Καντέ, αλλά φαίνεται πως όχι για πολύ… Η ομάδα της Τζέντα ολοκλήρωσε τις επαφές και ανακοίνωσε την απόκτηση του 24χρονου Πορτογάλου μέσου, ο οποίος πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για 2+1 χρόνια. 

Οι Σαουδάραβες πρόσφεραν 20 εκατομμύρια ευρώ σε ετήσια βάση στον πρώην άσο της Σέλτικ, με την οποία συμφώνησαν στα 30 εκατ. ευρώ, καθώς και μπόνους από τα δικαιώματα της εικόνας του και εμπορικές συμφωνίες για να τον δελεάσουν να φορέσει τη φανέλα της Αλ Ιτιχάντ. 

Ωστόσο, η συνέχεια δεν ήταν αυτή που ήθελε η Αλ Ιτιχάντ, καθώς ο Ζότα δεν έχει προσαρμοστεί και θέλει να επιστρέψει στην Ευρώπη.

Επίσης οι κανονισμοί της λίγκας στη Σαουδική Αραβία επιτρέπουν οκτώ ξένους παίκτες σε κάθε ομάδα και η Αλ Ιτιχάντ έχει εννέα με τον Ζότα να είναι ο πρώτος υποψήφιος για να φύγει. Σε αυτήν την περίπτωση είναι πολύ πιθανό να φορέσει τη φανέλα της Τότεναμ, καθώς ο Αγγελος Ποστέκογλου τον ξέρει καλά από τη κοινή θητεία του στη Σέλτικ.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button