Διεθνή

Φαν Ντάικ: «Ειπώθηκαν γελοιότητες για τη Λίβερπουλ, μέχρι και ότι θα πέφταμε»

Ο αρχηγός της Λίβερπουλ ξέσπασε μετά την νίκη των Ρεντς και απάντησε στη σκληρή κριτική που δέχεται η ομάδα του.

Ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ ξέσπασε μετά την νίκη της Λίβερπουλ επί της Άστον Βίλα, με 2-0, και μίλησε για την έντονη κριτική και τα σχόλια που δέχεται ο ίδιος και οι συμπαίκτες του, μετά το κακό διάστημα των τελευταίων μηνών σε Αγγλία και Ευρώπη.

Αναλυτικά ανέφερε:

«Ιδιαίτερα τις τελευταίες δύο εβδομάδες υπάρχει πολύς θόρυβος που πρέπει να αντιμετωπίσουμε ως ομάδα. Μερικές από αυτές τις απόψεις είναι απολύτως γελοίες. Αλλά πρέπει να το αντιμετωπίσεις αυτό.

Είναι ο εξωτερικός θόρυβος που μπορεί να φτάσει σε ορισμένους παίκτες, στην ομάδα. Όμως εμείς πρέπει να μείνουμε ενωμένοι. Δεν βγαίνουμε στο γήπεδο για να χάνουμε παιχνίδια, δεν βγαίνουμε για να απογοητευτούμε μετά από παιχνίδια ή να αφήσουμε τους οπαδούς απογοητευμένους επιστρέφοντας σπίτι, θέλουμε να δουλέψουμε σκληρά και να κερδίσουμε παιχνίδια. Αλλά δεν υπάρχει καμία εγγύηση. Παίζεις στην Premier League, το υψηλότερο επίπεδο, στο μεγαλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο και είναι δύσκολο να παραμείνεις ήρεμος, αλλά πρέπει να το κάνεις αν θέλεις να επιστρέψεις εκεί που θέλουμε να είμαστε. Στην κορυφή. Αλλά αυτό είναι κάτι που θα δούμε αργότερα στη σεζόν. Τώρα είναι η ώρα να συνεχίσουμε να δουλεύουμε.

Δεν πρέπει ποτέ να απογοητεύεσαι ή να ενθουσιάζεσαι υπερβολικά. Ζούμε σε έναν κόσμο, όπου ο καθένας μπορεί να έχει τη γνώμη του σε τόσες πολλές πλατφόρμες. Πρέπει να προσπαθήσουμε να μείνουμε μακριά από αυτό και να επικεντρωθούμε στη σκληρή δουλειά που κάνουμε. Την περασμένη σεζόν δεν ακούσαμε πολλά αρνητικά πράγματα. Όλα πήγαιναν ιδανικά. Φέτος έφτασαν να λένε ότι θα μπλεκόμασταν στη μάχη για αποφυγή του υποβιβασμού», πρόσθεσε ο Ολλανδός αμυντικός.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button