Ποδόσφαιρο

Φαμπιάνο και Κουέστα οι «βράχοι» της άμυνας του Άρη

Ο Βραζιλιάνος και ο Ισπανός κάνουν την διαφορά στο αμυντικό κομμάτι, εξασφαλίζοντας σημαντικούς βαθμούς για τον Άρη.

Ο Φαμπιάνο Λέισμαν αποτελεί μάλλον την κορυφαία μεταγραφή της φετινής χρονιάς. Ο Βραζιλιάνος ήταν σε πολλά παιχνίδια ο σημαντικότερος παίκτης του Άρη, με την αξία του να φαίνεται και από το κενό που αφήνει όταν λείπει.

Ο 30χρονος έκανε το καλύτερο του παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ, όπου μέτρησε 14(!) κλεψίματα την στιγμή που κανένας συμπαίκτης του δεν είχε περισσότερα από τέσσερα. Συνολικά έχει καταγράψει 23 συνολικά στα πλέι-οφ όντας στην πρώτη θέση της συγκεκριμένης λίστας. Εξαιρετικός στον συγκεκριμένο τομέα ήταν και στην κανονική διάρκεια, όπου είχε στερήσει 81 φορές την κατοχή από τους αντιπάλους.

Φυσικά πίσω από μία καλή άμυνα πρέπει να υπάρχει και ένας καλός τερματοφύλακας. Ο Χουλιάν Κουέστα δείχνει να είναι ο άνθρωπος για την δουλειά, έχοντας μετρήσει έως τώρα 13 αποκρούσεις στα πλέι-οφ, περισσότερες από κάθε άλλον τερματοφύλακα ομάδας που συμμετέχει στην συγκεκριμένη διαδικασία. Όλα αυτά την στιγμή που ο Άρης έχει διατηρήσει το «μηδέν» στην εστία του για τρία από τα πέντε παιχνίδια που έχει δώσει έως τώρα στην postseason.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button