ΓενικάΠοδόσφαιρο

Φίστας: «Έχουμε σχεδόν καταστραφεί, κάποιοι νιώθουν… έξυπνοι και δεν απεργούν»

Ο Δημήτρης Φίστας, γνωστός Αρειανός επιχειρηματίας και τραγουδιστής ο οποίος είχε το θρυλικό «Ακρόαμα», μίλησε για την σημερινή απεργία στον χώρο της εστίασης

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα:

Αρχικά ανέφερε:

Η εστίαση είναι από τους κλάδους που σχεδόν καταστράφηκαν, από τους τελευταίους 25 μήνες λειτουργήσαμε τους μισούς. Δεν μπορούμε να εξομοιωθούμε με τους υπόλοιπους κλάδους. Θέλουμε να στρέψουμε τα φώτα πάνω μας, να έχουμε μείωση του ΦΠΑ και να μπορέσουμε μακροπρόθεσμα να λειτουργήσουμε με συνθήκες που θα μας κάνουν ανταποδοτικούς για το κράτος και χρήσιμους για την κοινωνία.

Κλείνουν μεγάλα εστιατόρια και δεν ιδρώνει το αυτί κανενός. Μένουν οικογένειες χωρίς δουλειές. Τα μαγαζιά κλείνουν και αφήνουν απλήρωτους υπαλλήλους. Αυτό που θέλουμε είναι να λειτουργήσουμε κανονικά. Δεν είναι μία απεργία για να τιμωρήσουμε τους πελάτες ή το κράτος, μιλάμε για μία δουλειά με πάρα πολλές δυσκολίες, πάρα πολλά έξοδα και πάρα πολύ κόσμο.

Για το ότι χρειάζεται να ελέγχουν οι ίδιοι τους πελάτες:

Δεν γίνεται να έχουμε εμείς τον ρόλο της αστυνομίας. Μετά θα μας ζητήσουμε να πιάσουμε τους κλέφτες και να ασχοληθούμε με την δίωξη των ναρκωτικών. Εμείς τώρα πρέπει να κάνουμε τόσους ελέγχους που μέχρι να ολοκληρωθούν έχει κρυώσει η σούπα.

Μας λένε γιατί δεν εμβολιάζουμε τους υπαλλήλους μας. Δεν είναι όμως δουλειά μας, αν το κράτος το ζητήσει τότε εμείς θα συμμορφωθούμε. Από μόνοι μας μπορεί να προτρέψουμε κάποιον, αλλά δεν μπορούμε και δεν θέλουμε να υποχρεώσουμε κανέναν.

Για το ότι στην απεργία δεν υπάρχει καθολική συμμετοχή:

Δεν συμμετέχουν όλοι στον εμβολιασμό, δεν συμμετέχουν όλοι στην απογραφή, δεν συμμετέχουν όλοι στην απεργία, συμβαίνει αυτό, είναι χαρακτηριστικό μας.

Σήμερα είτε δεν συμμετέχουν μεγάλες αλυσίδες, είτε θεωρούν ότι είναι πιο έξυπνοι από τους υπόλοιπους.

Για τον Άρη:

To χορτάρι είναι φερράρι, το υλικό είναι μερσεντές και θα γίνει ακόμη καλύτερο. Ο Αρειανός δεν μπορεί να συμβιβαστεί με τίποτε άλλο πλην της πρωτιάς, εμείς αυτό θέλουμε και πάντα θα ελπίζουμε για αυτό. Ο Άρης είναι παγκόσμιο φαινόμενο, δεν υπάρχει σύλλογος που να έχει ταλαιπωρηθεί όπως ο Άρης και να έχει έναν τέτοιο λαό.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button