Ποδόσφαιρο

Φίλοι της Watford ζητάνε από την διοίκηση τους φιλικό με τον Άρη!

O κόσμος του Άρη κάνει την ομάδα… διάσημη σε κάθε γωνιά του κόσμου, με φίλους της Αγγλικής Watford να έχουν ήδη κάνει αίτημα στην διοίκηση της να κανονίσει φιλικό με τους κιτρινόμαυρους.

Τα τελευταία χρόνια φίλοι του Άρη στο Ηνωμένο Βασίλειο έχουν ξεκινήσει μία πολύ όμορφη φιλία με αυτούς της Watford. Αρκετοί γνώριζαν ήδη τους κιτρινόμαυρους από την μαγική κερκίδα στο Μάντσεστερ, ενώ άλλοι γοητεύτηκαν στην πορεία από την αγάπη του Αρειανού για την ομάδα του.

Μάλιστα πρόσφατα φίλοι από τις «μέλισσες» (σ.σ. προσωνύμιο της Watford λόγω των χρωμάτων της) ήρθαν σε επαφή με τον CEO της ομάδας, Scott Duxbury και του έχουν ζητήσει να κλειστεί ένα φιλικό στην Ελλάδα ή την Αγγλία. Μάλιστα οι πρώτες αντιδράσεις από τον Βρετανικό σύλλογο είναι θετικές, με τα χρώματα που μοιράζονται οι δύο ομάδες να παίζουν επίσης θετικό ρόλο.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button