Ποδόσφαιρο

Φέτος αντιδράει! Τι κάνει ο Άρης μετά από «σοκ»

Ένα ακόμη «σοκ» θα κληθεί να διαχειριστεί ο Άρης, ο οποίος μετά από ένα πολύ άσχημο αποτέλεσμα με την ΑΕΚ θα δώσει αγώνα «Do or die» στην λεωφόρο.

Τα πρώτα «σύννεφα» στην σεζόν φέτος ήρθαν νωρίς, μετά τον αποκλεισμό της ομάδας από την Κοβαλίβκα για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του UEFA Europa League.

Tότε η ομάδα με τον Τόλη Τερζή στον πάγκο κέρδισε 0-1 τον Βόλο, ο οποίος είχε εξηγήσει εξαιρετικά την χρονιά, και συνολικά έκοψε βαθμούς από πολλές ομάδες.

Ακολούθησε το «X» με τον ΠΑΣ που σήκωσε και πάλι αντιδράσεις, με τον Άρη να επικρατεί με 0-1 στο επόμενο ματς, συμπωματικά και πάλι απέναντι στην ομάδα του Παναθηναϊκού.

Η επόμενη «κρίση» ήρθε μετά την ήττα 1-2 από τον Ολυμπιακό. Ο Άρης έδειξε ανέτοιμος για το κάτι παραπάνω και ξεκίνησαν να δημιουργούνται ερωτηματικά. Οι κιτρινόμαυροι απάντησαν με τον πιο αποφασιστικό τρόπο, κερδίζοντας με 0-3 την ΑΕΛ στην Λάρισα.

Τα επόμενα άσχημα αποτελέσματα ήρθαν τον Γενάρη. Μετά την ήττα στην Λαμία οι παίκτες του Άκη Μάντζιου κέρδισε εύκολα 2-0 τον Βόλο, κάτι τέτοιο όμως δεν έγινε στην συνέχεια του μήνα.

Μετά το «X» στα Γιάννενα και την ήττα στην ΑΕΚ ο Άρης έχασε 0-1 απέναντι στον Παναθηναϊκό, στο χειρότερο διάστημα της χρονιάς και το μοναδικό στο οποίο ο Άρης δεν μπορούσε να βρει αντίδραση.

Συνεχίζοντας την αναδρομή στις φορές που ο Άρης πέρασε μίνι-κρίσεις φτάνουμε στην ήττα από τον Αστέρα για το πρωτάθλημα. Τότε οι κιτρινόμαυροι αντέδρασαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Επικράτησαν με 0-2 της ίδιας ομάδας στο κύπελλο, ενώ στην συνέχεια κέρδισαν 0-2 την ΑΕΚ για το πρωτάθλημα.

Ολοκληρώνοντας, ο Άρης γνώρισε το μεγαλύτερο του σοκ με τον αποκλεισμό απέναντι στον Ολυμπιακό. Η απάντηση της ομάδας είναι να προηγηθεί με 0-2 στην Τούμπα, ακόμη και αν η νίκη δεν ήρθε λόγω κούρασης και… Μάρτσινιακ.

Πλέον οι κιτρινόμαυροι έχουν μπροστά τους μία ακόμη κρίση και μένει να φανεί το κατά πόσο θα επιβεβαιωθεί ο… κανόνας και η ομάδα του Άκη Μάντζιου θα γυρίσει και πάλι την κατάσταση υπέρ της.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button