Ποδόσφαιρο

Φάνηκε η απουσία του φορ

Φάνηκε έντονα η έλλειψη σέντερ φορ απέναντι στον Παναιτωλικό.

Μία σημαντική απώλεια είχε ο Άρης στο ματς της ομάδας με αντίπαλο τον Παναιτωλικό, με έναν από τους λόγους αυτής της ισοπαλίας να είναι και η έλλειψη σέντερ φορ για το μεγαλύτερο κομμάτι του γηπέδου.

Ο Μαντσίνι έχει δείξει ότι μπορεί να βοηθάει σε διάφορες θέσεις και ακόμη και σε αυτήν του σέντερ φορ. Περισσότερο όμως ως «9» ταιριάζει σε ματς απέναντι σε ποιοτικότερους αντιπάλους, που ο Άρης χρειάζεται έναν ακόμη καλό «χειριστή» της μπάλας και θα βρει κενό χώρο.

Κόντρα στον Παναιτωλικό φάνηκε ότι η επιλογή του Αργεντίνου δεν βγήκε στον Άκη Μάντζιο. Δεν μπόρεσε να πάρει πολλές μπάλες, δεν έφτιαξε ευκαιρίες και ούτε μπορούσε να απειλήσει από τον αέρα τους ψηλότερους αμυντικούς της αντίπαλης ομάδας.

Ακόμη όμως και μετά την αλλαγή του Μαντσίνι στην κορυφή πέρασε ο Σίλβα και όχι κάποιος εκ των Μάνου και Μήτρογλου, με το αποτέλεσμα επίσης να μην είναι το επιθυμητό.

Φάνηκε ότι σε τέτοια ματς ο Άρης χρειάζεται έναν κλασσικό φορ σε όλο το ενενηντάλεπτο, χωρίς να σημαίνει ότι αυτό είναι η λύση σε όλα τα προβλήματα.

Ο Μήτρογλου έπαιξε 20 λεπτά, ενώ ο Μάνος δεν πήρε χρόνο συμμετοχής την στιγμή που -χωρίς να εντυπωσιάσει- έχει δύο γκολ και δύο ασίστ τις τελευταίες 15 μέρες, μαζί με το αυτογκόλ που προκάλεσε στο Γ.Καραϊσκάκης.

Αν ο Άρης κρατάει ένα κομμάτι που πρέπει να αλλάξει από το χθεσινό παιχνίδι είναι το να παίζει με πιο «καθαρά» φορ σε τέτοια παιχνίδια, όπου η μπάλα θα βρίσκεται κοντά στην περιοχή και οι ανοιχτοί χώροι θα είναι λιγότεροι.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button