Ποδόσφαιρο

Φάμπρι: Ένας καμικάζι που δεν έχει καμία δουλειά να σφυρίζει τον Άρη

Ένας άνθρωπος που έχει γίνει γνωστός για τα διαιτητικά του λάθη θα σφυρίξει τον Άρη στο φετινό ECL.

Φυσικά ανεξαρτήτως αντιπάλου και διαιτητή οι κιτρινόμαυροι έχουν την υποχρέωση να κερδίσουν και να περάσουν, καθώς η διαφορά δυναμικότητας του με τον όποιο αντίπαλο θα είναι μεγάλη. Αυτό όμως δεν αλλάζει ότι ο Φάμπρι δεν έχει καμία δουλειά να σφυρίζει Ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Ήταν ο άνθρωπος που με το έτσι θέλω είχε αποκλείσει τον Άρη στο παιχνίδι με την Αστάνα, μη δίνοντας στον Μπερτόγλιο ένα πέναλτι που είδαν μέχρι και οι… τυφλοί.

Αυτό δεν ήταν καν το πρώτο πέναλτι που δεν είδε ο Φάμπρι, καθώς στο ξεκίνημα του παιχνιδιού δεν είχε σφυρίξει στον Μάνο ένα πέναλτι που θα το έδινε μέχρι και ο πρόεδρος της Αστάνα.

Δύο πέναλτι που θα είχαν εγγυηθεί την πρόκριση του Άρη σε ένα εξαιρετικό παιχνίδι της ομάδας. Όλα αυτά είχαν κάνει τους αναγνώστες του YellowRadio.gr να ψηφίσουν τη συγκεκριμένη διαιτησία ως τη χειρότερη στην Ευρωπαϊκή ιστορία του Άρη.

Φυσικά οι γκάφες του Φάμπρι δεν περιορίστηκαν στο ματς του Άρη, καθώς στην Ιταλία δε θέλουν να τον βλέπουν ούτε ζωγραφιστό.

Ένας διαιτητής που ξεκίνησε ως μεγάλο ταλέντο και χρόνια μετά σφυρίζει ακόμη πρώτο και δεύτερο γύρο Europa Conference League, γιατί απλώς… δεν κάνει.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button