Ποδόσφαιρο

Υπόθεση φορ: Στις… καθυστερήσεις, στους ελεύθερους ή τον Γενάρη!

Ο Άρης έχοντας κλείσει και με την υπόθεση που τον ταλάνισε αρκετά, της απόκτησης ενός παίκτη στο “6”, με τη συμφωνία με τον Βερστράτε, έχει ρίξει το βάρος στο θέμα του δεύτερου επιθετικού.

Αυτή τη στιγμή οι κιτρινόμαυροι εξετάζουν ορισμένες περιπτώσεις επιθετικών, αλλά μέχρι στιγμής δεν φαίνεται να προχωράει κάποια, είτε γιατί δεν ταιριάζει σ’ αυτό που θέλουν, είτε γιατί είναι κοστοβόρες και δεν θέλουν να ξεφύγουν στο οικονομικό κομμάτι.

Το ψάξιμο θα συνεχιστεί μέχρι αργά το βράδυ, στις… καθυστερήσεις της μεταγραφικής περιόδου, όσον αφορά ποδοσφαιριστές που έχουν συμβόλαιο με ομάδα, αλλιώς η αναζήτηση θα γίνει και στη λίστα με τους ελεύθερους, για την απόκτηση των οποίων υπάρχει περιθώριο ως τις 30 Σεπτεμβρίου.

Οι άνθρωποι του Άρη είναι αποφασισμένοι να πάρουν επιθετικό, μόνο αν βρουν κάποιον που ταιριάζει στα “θέλω” τους αγωνιστικά και οικονομικά, αλλιώς το κενό θα καλυφθεί εκ των έσω μέχρι τον Γενάρη.

Το δεδομένο είναι ότι θα Θα εξαντληθεί κάθε περιθώριο και δυνατότητα από τους κιτρινόμαυρους, καθώς και ο Άκης Μάντζιος έχει ζητήσει έναν παίκτη που θα καλύψει τη θέση του φορ, μαζί με τον Λορέν Μορόν.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button