Διεθνή

Υποψήφιος για τον πάγκο της Αγγλίας ο Ποστέκογλου!

Αγγλικά δημοσιεύματα για τον προπονητή της Τότεναμ.

Ο Άγγελος Ποστέκογλου βρίσκεται ψηλά στη λίστα της αγγλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας για τη διαδοχή του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ.

Την Τρίτη (16/07) η Αγγλία ανακοίνωσε το τέλος της κοινής πορείας της με τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, επισημαίνοντας στο tweet της ότι: «Έπειτα από 102 αγώνες και σχεδόν 8 χρόνια στα οποία ήταν υπεύθυνος στον πάγκο μας, ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ μας ανακοίνωσε την απόφασή του να μην ανανεώσει».

Ο γεννημένος στη Γουότφορντ προπονητής εγκαταλείπει την τεχνική ηγεσία των «Τριών Λιονταριών» μετά από οκτώ χρόνια στον πάγκο τους και αφού βρέθηκε πολλές φορές στα πρόθυρα ώστε η Αγγλία, να σηκώσει ξανά έναν τίτλο που από το Παγκόσμιο Κύπελλο του 1966.

Πλέον, η αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία έχει ξεκινήσει τη διαδικασία επιλογής διαδόχου του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ και η Telegraph αποκάλυψε ένα όνομα-έκπληξη, το οποίο βρίσκεται ψηλά στη σχετική λίστα. Ο λόγος για τον Άγγελο Ποστέκογλου, που είναι προπονητής της Τότεναμ.

Σύμφωνα με το αγγλικό δημοσίευμα, ο διευθυντής της FA, Τζον ΜακΝτέρμοτ, παρακολούθησε στενά την καριέρα του Ποστέκογλου από την Αυστραλία στην Ιαπωνία στη Σκωτία και τώρα στην Premier League και είναι θαυμαστής της δουλειάς του.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button