Μπάσκετ

Υποψήφιος για τη Βίρτους ο Σκαριόλο!

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς πανηγύρισε το πρωτάθλημα με τη Βίρτους όμως η παραμονή του στην Μπολόνια μόνο δεδομένη δεν θεωρείται και οι Ιταλοί αναφέρουν ως υποψήφιο αντικαταστάτη του Σάλε τον Σέρτζιο Σκαριόλο.

Η παρουσία του Σάσα Τζόρτζεβιτς στην άκρη του πάγκου της Βίρτους Μπολόνια σημαδεύτηκε από την… προσωρινή απόλυσή του τον περασμένο Δεκέμβριο, πριν η ιστορική ιταλική ομάδα ανακαλέσει την απόφασή της και πορευτεί με τον Σάλε ως το τέλος της σεζόν.

Η αποτυχία στο EuroCup κλόνισε εκ νέου το «οικοδόμημα» καθώς οι Ιταλοί δεν κατάφεραν να προκριθούν στον τελικό και να εξασφαλίζουν τη συμμετοχή στην επόμενη EuroLeague. Εν τέλει η χρονιά έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο για τη Βίρτους που κατέκτησε το πρωτάθλημα έπειτα από 20 χρόνια, έχοντας ως MVP τον Μίλος Τεόντοσιτς.

Πλέον το ζήτημα έχει να κάνει με την παρουσία του Σάσα Τζόρτζεβιτς στην άκρη του πάγκου. Δημοσίευμα της Corriere dello Sport που επιβεβαιώνει το Sportando αναφέρει πως εφόσον ο Σάλε αποχωρήσει από την Μπολόνια, πολύ ψηλά στη λίστα της Βίρτους είναι ο Σέρτζιο Σκαριόλο!

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Ισπανίας επέκτεινε πρόσφατα το συμβόλαιό του με τους Ράπτορς όμως δηλώνει ανοιχτός στο ενδεχόμενο επαναπατρισμού, έχοντας δουλέψει στην Αρμάνι την περίοδο 2011-13.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button